Organizatorii Salonului de Lenjerie de la Paris au ales brandul Jolidon pentru finalul spectacolului de modă prilejuit de aniversarea celor 50 de ani de...
20-976x651Organizatorii Salonului de Lenjerie de la Paris au ales brandul Jolidon pentru finalul spectacolului de modă prilejuit de aniversarea celor 50 de ani de existentă a salonului. Astfel tabloul final Grand Défilé reunind cele 18 ansambluri Jolidon este încă o dovadă a prestigiului internaţional de care se bucură brandul clujean. Piesele de rezistenţă ale colecţiilor au fost selecţionate în toate expoziţiile şi forumurile organizate în cadrul salonului.

Colecţiile lansate cu acest prilej sunt aferente sezonului toamnă/iarnă 2013-2014, pentru brandurile consacrate din portofoliul Jolidon: Jolidon Fashion, Jolidon Clandestine, Jolidon Men, Prelude şi Lilly. SIL Paris 2013 a prilejuit însă şi lansarea unor colecţii speciale, în premieră absolută, menite să completeze universul Jolidon: Bridal Moments (Pearls, Diamond si Bridal nights) – adresată viitoarelor mirese si Jolidon Natural – plecând de la ideea materialelor naturale.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: