JLL, consultant într-o operațiune de refinanțare în valoare de 6 mil. euro pentru Cascade Offices JLL, consultant într-o operațiune de refinanțare în valoare de 6 mil. euro pentru Cascade Offices
Adval Asset Management, cu suportul echipei de Capital Markets a JLL România, a securizat un credit de 6 milioane de euro pentru refinanțarea clădirii... JLL, consultant într-o operațiune de refinanțare în valoare de 6 mil. euro pentru Cascade Offices

Adval Asset Management, cu suportul echipei de Capital Markets a JLL România, a securizat un credit de 6 milioane de euro pentru refinanțarea clădirii de birouri Cascade Offices din București. Cascade Offices, cu o suprafață închiriabilă de 4.200 metri pătrați, a fost livrată în anul 2005 și este localizată pe Strada Buzești, în centrul Bucureștiului. Printre cei mai importanți chiriași ai clădirii se numără Procredit Bank, Enel și Taiwan TC.

”În 2014, managementul Adval a preluat un portofoliu de proprietăți pe care compania îl administrase timp de 6 ani. În ultimii doi ani, am investit fonduri proprii și am administrat portofoliul în mod activ, în paralel cu vânzarea unor proprietăți și cu restructurarea sau refinanțarea creditelor. Cascade Offices, una dintre clădirile din acest portofoliu, este complet închiriată, bine localizată și are un istoric foarte bun, dovedit printr-o performanță ridicată. Prin această refinanțare, am stabilizat partea de portofoliu care ne-a rămas în proprietate, pe baza căreia planificăm să lansăm un fond de investiții imobiliare. Planul nostru este să atragem parteneri care să investească alături de noi cu scopul de a construi un portofoliu semnificativ de proprietăți comerciale în regiune”, spune David Hayward, CEO al Adval Asset Management.

cascadeAdval Asset Management este o companie independentă românească de management în domeniul imobiliar, înființată și deținută de o echipă de profesioniști cu o puternică expertiză în managementul activelor imobiliare, managemetul afacerilor, banking comercial și de investiții, dezvoltare imobiliară, finanțare și marketing. Cu active de peste  100 milioane de euro (98.000 metri pătrați)  în administrare, Adval este lider pe piața de management al proprietăților imobiliare din România.

”JLL a fost consultantul Adval Asset Management în atragerea creditului pentru refinanțarea unui împrumut curent, profitând de condițiile pozitive de pe piața financiară și de apetitul băncilor pentru creditare. Termenii și prețul oferite de către bancă sunt extrem de competitivi, ceea ce demonstrează încrederea băncii în piața de birouri, cu condiția ca proprietarii să aibă un track record bun. Colegul nostru Maxime Otto, consultant în cadrul departamentului de Capital Markets, prin expertiza sa bancară, a sprijinit clientul nostru în identificarea celui mai bun partner, pe durata întregului proces – de la restructurarea împrumutului până la tragerea banilor”, afirmă Silviana Badea, National Director, Head of Capital Markets JLL România.

JLL este o firmă specializată în servicii profesionale și de management al investițiilor, dedicate domeniului imobiliar, servicii oferite clienţilor care doresc să obțină valoare adăugată prin deţinerea, închirierea sau investițiile în proprietăți imobiliare. Înregistrând venituri anuale globale de 5,4 miliarde dolari, JLL activează în 230 de sucursale în 80 de țări și înglobează cca 60.000 de angajați în întreaga lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: