Jean-Paul Goude a regizat spectacolul care a marcat lansarea colecției KENZO x H&M la New York Jean-Paul Goude a regizat spectacolul care a marcat lansarea colecției KENZO x H&M la New York
Zilele trecute, la Pier 36 din New York, a fost prezentată în premieră mondială pe podium, colecția KENZO x H&M, în cadrul unui spectacol... Jean-Paul Goude a regizat spectacolul care a marcat lansarea colecției KENZO x H&M la New York

Zilele trecute, la Pier 36 din New York, a fost prezentată în premieră mondială pe podium, colecția KENZO x H&M, în cadrul unui spectacol incendiar regizat de Jean-Paul Goude, o legendă a lumii modei. Invitații care au luat parte la eveniment au avut ocazia să experimenteze energia vibrantă și ludică a colecției concepute de către Directorii de creație de la KENZO, Carol Lim și Humberto Leon.

Dansatori, beatboxeri, cântăreți cu instrumente de suflat și muzicieni s-au reunit pe ritmurile unui remix special al melodiei „Express Yourself” a lui Sam Spiegel pentru a celebra frumusețea și forța exprimării individuale.

Prin intermediul unei coregrafii unice create de colaboratorul KENZO, Ryan Heffington, colecția KENZO x H&M a fost prezentată publicului care a trăit clipe incendiare ȋn imprimeuri îndrăznețe și culori intense.

După încheierea prezentării, petrecerea a continuat cu un spectacol susținut de rapperul și invitatul surpriză ICE CUBE.

„Seara aceasta a fost o celebrare a tot ceea ce iubim la KENZO x H&M – a fost un mix festiv, intens și neașteptat al unor lumi diferite, un spectacol de neuitat”

Carol Lim și Humberto Leon, Directori de creație la KENZO

„Lansarea colecției KENZO x H&M a fost absolut spectaculoasă. A fost uimitor să vedem cum colecția prinde viață cu imprimeurile, culorile și energiile sale incredibile. A fost o mare onoare ca Jean-Paul Goude să regizeze spectacolul și a reușit să surprindă perfect atmosfera pe care ne-o doream”

Ann-Sofie Johansson, Consultant de creație la H&M

Colecția KENZO x H&M va fi disponibilă începând din 3 noiembrie în peste 250 de magazine H&M din întreaga lume, precum și online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: