Iutta deschide un nou showroom și te invită la Sample Sale | Opening Party! Iutta deschide un nou showroom și te invită la Sample Sale | Opening Party!
Sâmbătă, 16 februarie, între orele 10AM – 8PM, Iutta va deschide porțile către un nou showroom într-o casă cu farmec interbelic – un spațiu... Iutta deschide un nou showroom și te invită la Sample Sale | Opening Party!

Sâmbătă, 16 februarie, între orele 10AM – 8PM, Iutta va deschide porțile către un nou showroom într-o casă cu farmec interbelic – un spațiu identitar din centrul Bucureștiului care vine să completeze povestea brandului.

După un an plin de creșteri, a venit momentul ca echipa să-și ia zborul de pe Caragiale 7 spre adresa nouă: Nicolae Filipescu 57 din zona Universitate. Simbol al întrepătrunderii dintre secole, alegerea clădirii demonstrează aceeași dragoste pentru tot ceea ce este autentic românesc.

Evenimentul va oferi reduceri de până la 70% pentru o parte din cele mai îndrăgite piese din colecțiile anterioare, care au fost prezente în mod special la sedințe foto sau care au părăsit atelierul cu mici imperfecțiuni. Fiecare dor e special prin povestea lui și își așteaptă posesoarea.

Magpie, Polaris, Colul Morii și Amor Nemuritor sunt printre gențile care vor fi prezente negreșit, iar o noua linie de conduri proaspăt întoarsă de la expoziția MICAM Milano va fi gata de admirat și probat.

Ca invitat special, pe seară se va alătura și Cristina Cândea, lifestyle blogger care va oferi idei de styling despre cum altfel se pot purta accesoriile cu dor de românesc.

Drept cadou de casă nouă, ea organizează un concurs pe pagina sa de Instagram. Tot ce trebuie să faci este să spui într-un comentariu ce produs ți-ai dori să găsești la eveniment și să dai tag unei prietene care vrei să te însoțească. Premiul va fi chiar produsul mult visat.

Plata în cadrul evenimenteului se va face atât prin card cât și cash, însă stocul va fi limitat. Din acest motiv, nici un dor nu poate fi rezervat în avans.

Parteneri media: Bright Business, Famost, Revista FPM, Petocuri.ro, TheTrends.ro, The Woman.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: