People PR Agency începe colaborarea pe proiectele sale de fashion cu Iulia Albu, unul dintre cei mai influenţi critici de modă din ţara noastră....
NOMADE_003xPeople PR Agency începe colaborarea pe proiectele sale de fashion cu Iulia Albu, unul dintre cei mai influenţi critici de modă din ţara noastră. De acum, Iulia Albu se va implica în calitate de fashion editor pentru The Grand Magazine (http://www.grandmagazine.ro)  și managing editor pentru The Grand Lifestyle (http://www.grandlifestyle.ro). 

iulia albu 2014

Implicarea Iuliei Albu în The Grand Magazine va permite publicului să aibă contact cu cele mai interesante subiecte din modă, cu informații despre magazinele exclusiviste din The Grand Avenue, precum și cu şedinţe foto spectaculoase cu cele mai cunoscute branduri la nivel internaţional precum Valentino, Dolce & Gabbana, Roberto Cavalli sau Ermanno Scervino.

The Grand Magazine este un concept al People PR Agency pentru SCH Grand SRL. The Grand Magazine este o publicație bianuală, cu un numar de peste 20.000 de cititori pe ediție, distribuită în cadrul The Grand Avenue, JW Marriott Grand Hotel Bucharest, The Grand Offices şi alte locaţii. The Grand Magazine este publicată de SCH Grand SRL.

The Grand Avenue este singurul bulevard al brandurilor de lux din București. Parte a Companiei Grand care deține clădirea din Calea 13 Septembrie 90 – JW Marriott Grand Hotel și World Class at The Grand, precum și mărcile The Grand Offices – spații de birouri și The Grand Parking – parcarea privată cu peste 525 de locuri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: