Noul smartphone vedeta al gigantului american Apple, anunţat oficial în urmă cu două săptămâni şi intrat în magazinele retailerilor internaţionali de 4 zile, este...
iPhone 5S la evoMAGNoul smartphone vedeta al gigantului american Apple, anunţat oficial în urmă cu două săptămâni şi intrat în magazinele retailerilor internaţionali de 4 zile, este disponibil si pe piata din Romania.

Astfel, incepand de astazi, 24 septembrie, noul iPhone 5S este disponibil la  vanzare si pe piata locala si poate fi comandat pe evoMAG.ro

RECORD: Apple a vândut 9 milioane de iPhone 5S și 5C în weekend-ul trecut

Retailerul evoMag.ro este singurul magazin online din Romania care are deja pe stoc smartphone-ul iPhone 5S. Fanii brandului Apple au la dispozitie modelul de 16 GB in varianta de culoare Space Gray. Pretul la care este disponibil unul dintre cele mai recente gadgeturi Apple este de 4.499 de lei.

Stocul este limitat, insa va fi reinnoit  in decursul saptamanii, clientii evoMAG avand, in cele din urma, acces la toate versiunile de iPhone 5S lansate.

GALERIE FOTO Gadget trends: Apple înlocuieşte iPhone 5 cu două smartphone-uri, introduce scanarea amprentelor şi lansează iOS7

Printre principalele schimbari pe care le aduc producatorii americani modelului iPhone 5S se numara cititorul de amprente integrat in butonul „Home”. Prin tehnologia de care dispune, iPhone 5S scaneaza si retine amprentele de la mai multe degete. Astfel, telefonul poate fi deblocat printr-o singura atingere, accesul la continutul smartphone-ului fiind acum mult mai sigur. Cititorul de amprente inlocuieste astfel traditionalul cod de securitate si, pe baza amprentei, permite achizitii din iTunes Store sau AppStore.

Datorita noului procesor A7, primul pe arhitectura de 64 de biti, viteza de procesare este de pana la 40 de ori mai mare decat cea pe care o oferea prima generatie de procesoare mobile Apple. Fata de varianta anterioara, A6, procesorul A7 este de 2 ori mai rapid.

Camera foto/video a noului telefon iPhone5S  a fost, de asemenea, imbunatatita. Are un senzor optic cu 15% mai mare decat cel de pe iPhone 5. Si modul de a realiza fotografii a fost imbunatatit. Astfel, cand  utilizatorii realizeaza o fotografie, iPhone 5S captureaza, de fapt, mai multe imagini si o alege pe cea mai buna. De altfel, oficialii Apple sustin ca fotografiile realizate de iPhone 5S sunt comparabile cu cele realizate cu aparatele DSLR (aparate foto semiprofesionale).

Totodata, camera noului model iPhone 5S include functia de stabilizare automata a imaginilor. In plus, iPhone 5S va putea realiza clipuri in slow-motion, cu 120 de cadre pe secunda la rezolutie HD (720p). Blitul LED a fost regandit si el, pentru a imbunatati culorile fotografiilor realizate in conditii de luminozitate scazuta.

evoMAG.ro este una dintre cele mai importante companii din industria de comert electronic din Romania. Magazinul online  are, in acest moment, disponibile la vanzare un numar de peste 120.000 de produse din domeniul IT&C, electrocasnice, auto, de ingrijire personala sidestinate nou nascutilor. evoMAG.ro  a realizat anul trecut o cifra de afaceri de peste 11 milioane de euro si este vizitat zilnic de peste 30.000 de persoane.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: