QuickMobile a fost unul dintre primele magazine din lume care au oferit aceasta optiune clientilor inca din data de 13 Septembrie, atat pentru iPhone...
iphpQuickMobile a fost unul dintre primele magazine din lume care au oferit aceasta optiune clientilor inca din data de 13 Septembrie, atat pentru iPhone 5C cat si pentru iPhone 5S. Reprezentantii companiei sustin ca QuickMobile a fost primul magazin din Romania care si-a achizitionat in stoc cele doua modele de iPhone 5S si iPhone 5C, incepand livrarile acestora, fapt prin care a reusit sa aduca Romania la nivelul occidentului.

Cel mai cautat model de iPhone 5Sin Romania este cel in varianta gold, care este si cel mai vandut la nivel mondial. Apple a raportat, deja, vanzari record, de peste 9 milioane de iPhone-uri 5S si 5C in primul weekend de la lansare, depasind vanzarile inregistrate la lansarea iPhone 5 cu 80%.

Detalii aici: RECORD: Apple a vândut 9 milioane de iPhone 5S și 5C în weekend-ul trecut

iPhone 5C este terminalul Apple care aduce o serie de optiuni de culoare pentru fanii acestui brand alaturi de o camera imbunatatita si o durabilitate sporita a terminalului. Acesta se doreste a fi un model mai accesibil si o exceptie de la regula Apple de a lansa un singur telefon anual.

iPhone 5S integreaza un procesor pe arhitectura de 64-biti, gasita pana acum doar in calculatorele desktop si un senzor de amprenta care simplifica mult utilizarea dispozitivului, astfel adaugandu-i si un nou nivel de securitate.

Ca o curiozitate, in ‘fenomenul iPhone’, este extrem de important ca precomenzile si livrarile sa fie urgentate, deoarece un barbat din Japonia s-a asezat la coada inca din data de 11 Septembrie, avand planificata o asteptare de 9 zile, totul in scopul de a fi prima persoana cu iPhone 5S din lume.

Chiar daca Apple nu a oferit optiunea clientilor de a precomanda modelu iPhone 5S inaintea lansarii, acest lucru nu a inhibat determinarea magazinelor din jurul lumii de a-l oferi la precomanda.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: