IoT4Girls, primul workshop pentru fetele de liceu IoT4Girls, primul workshop pentru fetele de liceu
Pe 27-29 martie, asociația Tech Lounge și Girls Who Code Romania au plăcerea să vă prezinte primul workshop pentru fete de liceu pe tema... IoT4Girls, primul workshop pentru fetele de liceu

Pe 27-29 martie, asociația Tech Lounge și Girls Who Code Romania au plăcerea să vă prezinte primul workshop pentru fete de liceu pe tema Internet of Things: IoT4Girls!

IoT4Girls este singurul program românesc sponsorizat prin grantul Google RISE Awards în 2015. Workshop-ul este destinat fetelor de liceu, iar participarea este gratuită în urma unei selecții. Organizatorii asigură și cazare pentru fetele din alte orașe decât București, în apropierea locației workshop-ului (Universitatea Politehnica din București).

Ce este inedit la acest workshop este că nu este nevoie ca fetele participante să știe programare, trainerii le vor învăța tot ce au nevoie să știe în cele 3 zile ale workshop-ului.

Înscrierile se fac până pe 22 martie (inclusiv), folosind formularul de la link-ul: http://bit.ly/IoT4Girls_March

GIRLS WHO CODE – ROMANIA (http://girlswhocode.ro) este o comunitate înființată în februarie 2014 din pură pasiune pentru programare, de către Monica Muntean, Silvia Stegaru și Andreea Vișănoiu, coding aficionados. Obiectivul organizației este de a oferi susținere femeilor care vor să învețe să programeze sau care intenționează să își îmbunătățească cunoștințele în domeniu. Scopul final este acela de a încuraja tinerele românce să aleagă o carieră în domeniul informaticii.

TECH LOUNGE (http://tech-lounge.ro/) este locul de întâlnire în care studenți din ICT și inginerie, tineri interesați de business, dezvoltatori, designeri și antreprenori schimbă gânduri și schimbă câte un colț de lume. Tech Lounge oferă oportunități pentru tinerii dezvoltatori și antreprenori din ICT și suport pentru startup-uri. Actualmente Tech Lounge organizează programul Innovation Labs, cuprinzând competiții, ateliere și evenimente publice pentru tinere echipe de startup.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: