Cei mai mari investitori de origine turcă din România și oameni de afaceri români s-au reunit recent în cadrul Forumului Economic Româno-Turc pentru a...
Turkey_Flag6Cei mai mari investitori de origine turcă din România și oameni de afaceri români s-au reunit recent în cadrul Forumului Economic Româno-Turc pentru a dezbate idei cu privire la dezvoltarea mediului de afaceri și a investițiilor care pot fi realizate în România.

În contextul unor investiții de peste 5 miliarde de euro ale companiior turcești în România în ultimii 20 de ani, plasarea de noi capitaluri în țara noastră a fost unul dintre principalele subiecte discutate în cadrul Forumului de Afaceri Româno-Turc.

Luând în considerare creșterea continuă a numărului de investiții începând cu anul 2000, afaceriștii prezenți la forum prevăd investirea în companii și proiecte românești a peste 600 de milioane de dolari în următorii 2 ani.

Printre invitații Forumului de Afaceri Româno-Turc au fost și liderii unor mari companii, precum Kastamonu România, Turkish Airlines, Garanti Bank, Praktiker, Superlit, Glass Corp sau Rulmenți Bârlad.

Potrivit oficialilor din guvernul român, Turcia este principalul partener de afaceri al ţării noastre, după Uniunea Europeană, iar comerțul bilateral atinge anual șapte miliarde de dolari.

Forumul de Afaceri Româno-Turc a reușit să reunească în acest an aproximativ 300 de oameni de afaceri și investitori români și turci.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: