Investiții de peste 8 milioane de lei in rețeaua de magazine de mobilă Lem’s în 2015 Investiții de peste 8 milioane de lei in rețeaua de magazine de mobilă Lem’s în 2015
Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis un nou magazin Lem’s în oraşul Reghin. Acesta este cel... Investiții de peste 8 milioane de lei in rețeaua de magazine de mobilă Lem’s în 2015

Lemet, unul dintre cei mai mari producători de mobilă la nivel național, a deschis un nou magazin Lem’s în oraşul Reghin. Acesta este cel de-al doilea magazin deschis în jud. Mureș în a doua jumătate a anului, după magazinul din Sighisoara, în octombrie.

Magazinul din Reghin este al patrulea magazin Lem’s din județ și este situat pe Bulevardul Unirii Nr. 57, langa noul sediu al Politiei Municipale. Lem’s Reghin are o suprafață de 600 mp, iar investiția pentru deschiderea sa se ridică la 1 milion lei. Noul spațiu este amenajat la standardele vizuale din rețeaua Lem’s și prezintă varietatea de configurații și optiuni ale mobilierului creat în fabrica Lemet.

Anul acesta am deschis deja 4 noi magazine în Transilvania, la Miercurea Ciuc, Alba Iulia, Sighișoara, iar acum la Reghin. Este o zonă a tării în care dorim să ne dezvoltăm în continuare” declară Adrian Rizea, director comercial Lem’s.

Investiții de peste 8 milioane de lei in rețeaua de magazine de mobilă Lem’s în 2015 –mai mult de jumătate, deschiderile din Transilvania.

În 2015, investiţiile Lemet în reţeaua de magazine Lem’s se ridică până acum la peste 8 milioane de lei. Cu magazinul din Reghin, investiția in magazinele deschise in zona Transilvania ajung la peste 4.5 milioane de lei.

Reducerea TVA se aplică în magazinele Lem’s din 1 ianuarie

Măsura de reducere a TVA de la 24% la 20% are printre obiective încurajarea consumului prin scăderea preţurilor. „Noi am ales să implementam reducerea preţurilor în acord cu modificarea cotei chiar de la începutul anului. Clienţii Lem’s pot beneficia din 1 ianuarie de reducere generalizată a preţurilor” declară Adrian Rizea.

Acum un produs cu preţ vechi 1240 lei va avea preţul de 1200 lei, reducerea de 40 de lei corespunzatoare reducerii cotei TVA este de 3.2% din pretul de vanzare. Aceasta este reducerea generală a tuturor preţurilor la mobila Lem’s aplicată în toate magazinele Lem’s.

Reţeaua Lem’s îşi păstrează poziţia de cea mai vastă reţea de magazine de mobilă din România, cu o suprafaţă totală de retail de peste 68.000 de mp.

Aproximativ 10 procente din vânzări vin cu finanţare

Lem’s oferă clienţilor un plan de achiziţie cu carduri sau prin creditare. Partenerii Lem’s în această direcţie sunt bancile BCR, Raiffeisen, Transilvania, Garanti şi Bancpost prin Euroline.

Acest tip de finanţare ocupă aproximativ 10 procente din business-ul Lem’s. În plus, pentru a dinamiza vânzările, magazinele Lem’s propun clienților reduceri de până la 30% la toate gamele de produse.

Compania Lemet a dezvoltat brandul de magazine Lem’s pentru desfacerea produselor sale. În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, aproape 70.000 mp de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării. Pe platforma Lemet de la Brebu şi în reţeaua naţională de magazine Lem’s activează peste 1.350 de angajaţi.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 mp. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL. Liniile de producţie sunt complet automatizate, bazându-se pe cele mai noi tehnologii existente la nivel mondial.

Măsura de reducere a TVA de la 24% la 20% are printre obiective încurajarea consumului prin scăderea preţurilor. „Noi am ales să implementam reducerea preţurilor în acord cu modificarea cotei chiar de la începutul anului. Clienţii Lem’s pot beneficia de reducere generalizată a preţurilor” declară Adrian Rizea.

Acum un produs cu preţ vechi 1240 lei va avea preţul de 1200 lei, reducerea de 40 de lei corespunzatoare reducerii cotei TVA este de 3.2% din pretul de vanzare. Aceasta este reducerea generală a tuturor preţurilor la mobila Lem’s aplicată în toate magazinele Lem’s.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: