Inspirație și curaj pentru schimbarea de care ai nevoie – Seminar gratuit cu Melania Medeleanu Inspirație și curaj pentru schimbarea de care ai nevoie – Seminar gratuit cu Melania Medeleanu
„S-a întâmplat uneori să citesc despre mine ca și cum ar fi vorba despre altcineva. E numele meu acolo, e poza mea dar omul... Inspirație și curaj pentru schimbarea de care ai nevoie – Seminar gratuit cu Melania Medeleanu

„S-a întâmplat uneori să citesc despre mine ca și cum ar fi vorba despre altcineva. E numele meu acolo, e poza mea dar omul descris pare să nu aibă nicio legătura cu mine. Nu-i recunosc nici acțiunile, nici cuvintele citate de “surse apropiate vedetei”. E motivul pentru care, acum mulți ani am decis să fiu zgârcită cu detaliile legate de viața personală, cu ieșirile la evenimente mondene sau discuțiile cu presa”, spunea Melania Medeleanu în urmă cu puțin timp.

Cu toate acestea, pe 28 octombrie, de la 11.00, Melania va susține un seminar în care va vorbi despre cum a învățat ea de-a lungul timpului să îmbrățișeze schimbarea și, mai ales, lucrurile frumoase pe care schimbarea le aduce cu ea. Și asta pentru că și ea, la rândul ei, a fost inspirată de alți oameni care au reușit să-și croiască viața pe care și-o dorea. Va fi o discuție relaxată, de la om la om, despre acele decizii din viață care fac aduc fericirea sinceră.

Seminarul are loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, între zona de restaurante și cinema. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate și găzduite de Sun Plaza. Temele de discuție sunt alese de clienții Sun Plaza și au fost, de-a lungul vremii de la nutriție la astrologie, de la beauty la fashion și chiar organizare de nunți. Printre speakeri s-au numărat până acum Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Parvu, Răzvan Pascu. Intrarea este liberă, dar se face pe bază de înscriere online.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: