Inside Fashion YKK 2016: „Costumul de samurai reinterpretat cu fermoare” Inside Fashion YKK 2016: „Costumul de samurai reinterpretat cu fermoare”
YKK, cunoscutul producator mondial de fermoare, a inițiat competiția  ”Inside Fashion” dedicată studenților din anii I și II de la Facultățile de Design, Artă... Inside Fashion YKK 2016: „Costumul de samurai reinterpretat cu fermoare”

YKK, cunoscutul producator mondial de fermoare, a inițiat competiția  ”Inside Fashion” dedicată studenților din anii I și II de la Facultățile de Design, Artă Decorativă şi Textile din România pentru a promova, indruma si sustine creativitatea tinerilor designeri. Concursul este sponsorizat in intregime de YKK România, dorindu-se a prilejui si facilita o conexiune intre tinerii creativi si industria de profil din tara noastra.

Plecând de la filozofia japoneza a prosperității generale – Cycle of Goodness: “No one prospers without rendering benefit to others” – ce sta la baza business-ului grupului, reflectata în cei peste 75 de ani de experiență, YKK vede în fiecare tânăr talentat un nou brand de succes în lumea modei.

Tema competiției din 2016 (aflata la a 3a editie), Costumul de Samurai Reinterpretat cu Fermoare, a fost propusă pentru a permite studenților o abordare îndrăzneață a esteticii echilibrate şi perpetue a vestimentaţiei japoneze, reprezentată de ţinuta celor mai nobili luptători ai lumii.

Inside Fashion Competition YKK 2016 s-a adresat studentilor din anii I și II de la Facultățile de Design, Artă Decorativă şi Textile din Arad, Bucuresti, Cluj-Napoca, Iasi, Oradea, Sibiu si Timisoara. In urma inscrierilor efectuate de studenti, s-au ales cele 16 schite finaliste, pe care le puteti vedea aici: http://insidefashion.ro/finalisti-2016/

Cu ajutorul profesorilor coordonatori din facultatile din Cluj-Napoca, Iasi, Oradea si Timisoara, cei 16 finaliști vor transforma in produs vestimentar schița cu care au intrat in finala competiției, urmand să convingă juriul internațional cu viziunea lor, arta execuției și utilizarea fermoarelor într-o manieră creativa la Gala Inside Fashion din 17 mai 2016, ce are loc la Bucuresti.

In cadrul Galei se vor alege live, in prezenta invitatilor ce vor putea admira cele 16 creatii vestimentare, castigatorii Premiilor I, II, III, respectiv Premiul Publicului.

Invitat special la Gala Inside Fashion si presedintele Juriului este Kei Kagami, artistul nipon celebru în lumea design-ului conceptual de accesorii, totodata ambasador mondial al YKK. Alaturi de Kei Kagami, din juriu fac parte: Raul Porutiu – Director General YKK Romania, Andreea Badala – Designer, creatoarea Murmur brand, Bernard Cheere – Director General Artifex Focsani, Domnica Margescu – Fashion Director ELLE.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: