Inovație în tehnologia Pro-Age: asocierea dermatocosmeticelor DermActe cu sistemul de microneedling Cronosderm Inovație în tehnologia Pro-Age: asocierea dermatocosmeticelor DermActe cu sistemul de microneedling Cronosderm
Top Line a anunțat o nouă modalitate de prevenire a îmbătrânirii tenului și de combatere a problemelor estetice ale pielii: asocierea dermatocosmeticelor DermActe cu... Inovație în tehnologia Pro-Age: asocierea dermatocosmeticelor DermActe cu sistemul de microneedling Cronosderm

Top Line a anunțat o nouă modalitate de prevenire a îmbătrânirii tenului și de combatere a problemelor estetice ale pielii: asocierea dermatocosmeticelor DermActe cu sistemul de microneedling Cronosderm, dezvoltat de reputatul chirurg estetician Constantin Stan.

Această nouă dimensiune a tehnologiei destinată cabinetelor cosmetice a fost prezentată în cadrul unui eveniment de tip Masă Rotundă, la care au participat persoane publice precum Andreea Marin, Carmen Brumă, Vica Blochina, influenceri precum Maurice Munteanu, Daiana Anghel, Ioana Dumitrache, Mona With Gloss, Tatiana Ernuțeanu, Gabriela Simion, Cristina Feather, Marian Crăciun, Joelle Salvador Sime – Head of International Education Dermacte și Olga Melnic  – medic specialist dermatolog.

Beneficiile noii tehnologii

Asocierea dintre tehnologia CRONOSDERM și DERMACTE duce saloanele de înfrumusețare la un nivel foarte avansat, transformând esteticienele în cosmetologi. În felul aceasta, business-ul de beauty profesional din Romania este susținut prin dezvoltarea unor noi soluții ce au în focus frumusețea și sănătatea pielii.

Totodată, acest mix tehnologic avansat, între tratamente de microneedling și produse skincare, permite fiecărei persoane să își mențină și să își pună în valoare frumusețea naturală prin mijloace minim invazive, cu rezultate vizibile imediat și rezistente în timp.

Conceptul CRONOSDERM

Conceptul CRONOSDERM reprezintă o combinație între sistemul cu aplicator ultra fin și serumul intensive Mitochondria Booster, folosind inovațiile stiințifice ale celor mai recente pantente UE pentru tehnologia de infuzare a unui ser cosmetic în straturile profunde ale pielii, cu efecte secundare minime.

Acest proces de tratament corectează problemele legate de vârsta pielii, cum ar fi linii fine, riduri, ten tern și neuniform.

Domeniul de beauty profesional, saloanele de înfrumusețare, regăsesc în CRONOSDERM legătura dintre cosmetică și medicină estetică, această tehnologie oferind toate beneficiile rejuvenării pielii, anti-ageing, hidratare și regenerare prin reactivarea naturală a metabolismului celular. Cu CRONOSDERM, procesul de îmbătrânire al pielii este încetinit în mod natural, sigur și fără riscuri.

DERMACTE

DermActe, brand-ul dermatocosmetic dezvoltat de către Academie Scientifique de Beaute Paris, vine cu o inovație la nivel global în skincare – tehnologia patentată SME – de emulsifiere a nanomoleculelor, inspirată de principiile mezoterapiei și filler, însă fără disconfortul cauzat de aceste proceduri.

Această tehnologie este unică și constă în dezvoltarea unei emulsii submicronice incapsulată, care are un dublu avantaj: facilitează penetrarea ingredientelor active în piele mai rapid și mult mai în profunzime asigurând difuzia optimă a acestora în linia celulelor, cu un plus de eficacitate.

Pe baza acestei tehnologii au fost dezvoltate cele mai noi produse tratament:

  • 4D Serum Intensif Hydratant și Crème Survitaminee, a căror formulă conține 4 tipuri de acid hialuronic incapsulat.
  • Un trio de produse corectoare – Disques Exfoliantes, Serum Corecteur Rides Intensif și Crème Anti Age Multi-Correction, care conțin nanomolecule de colagen incapsulat.

“Într-o lume plină de soluții de beauty, am prezentat acestă asociere unicat sub forma unei dezbateri pe tema necesității tehnologiei în beauty, în cadrul unei mesei rotunde. Invitații speciali sunt voci puternice în media sau blogosferă, cu personalități diferite, dar care au în comun pasiunea pentru tot ce înseamnă tehnologie și beauty.

Pentru că tendintele sunt date, în ultimul timp, preponderent de bloggeri și vloggeri, subiectele abordate au fost și în această direcție ieșind astfel în evidență faptul că social media este parte integrantă din viețile noastre”, declară Diana Baicu, Director General Top Line România.

Invitații au dezbătut subiecte cât mai variate pe tema tehnologiilor în beauty, participând la o dezbatere de tip talk-show ce a scos în evidență nevoia consumatorului de informare step by step atunci când vine vorba de beauty. Dintre subiectele menționate, foarte importante au fost cele despre tehnologiile invazive, excesul de intervenții, uniformizarea tipologiei de frumusețe care te depersonalizează, lipsa de educație în skincare în rândul adolescenților și nu numai.

Astfel, la finalul dezbaterii, concluziile în unanimitate au scos în evidență faptul că tehnologia este parte integrantă din universul nostru cotidian, dar pe care trebuie sa o folosim într-o manieră echilibrată, fără excese. În acest mod frumusețea naturală este potențată și nu exagerată.

“Top Line promovează frumusețea Unalike. Este timpul să doborâm stardardele rigide ale acesteia. Este bine să ne trăim viața știind că suntem unici și frumoși în felul nostru, să ne mândrim cu acest lucru și să știm să evidențiem această frumusețe unică apelând la metode corecte de îngrijire, fie că vorbim de produse cosmetice profesionale adecvate stilului personal ori de tratamentele de salon potrivite nevoilor noastre. Specialiștii din industria de frumusețe știu să ne recomande, fiecăruia dintre noi, soluțiile personalizate care îngrijesc și potențează frumusețea noastră unică. Prin toate acțiunile Unalike Beauty, Top Line transmite acest mesaj în mediul online, pentru a celebra frumusețea diversă, sub toate formele ei”, declară Diana Baicu, Director General Top Line România.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: