Ingenius Hub oferă finanțare pentru invenții brevetate sau în curs de brevetare Ingenius Hub oferă finanțare pentru invenții brevetate sau în curs de brevetare
Ingenius Hub demarează un program de finanțare pentru invențiile brevetate sau în curs de brevetare, ca parte din Bucharest Technology Week (23 – 29... Ingenius Hub oferă finanțare pentru invenții brevetate sau în curs de brevetare

Ingenius Hub demarează un program de finanțare pentru invențiile brevetate sau în curs de brevetare, ca parte din Bucharest Technology Week (23 – 29 mai), cel mai mare eveniment al comunității de tech din București.

Până pe 18 mai 2016, ora 23:59, tinerii antreprenori se pot înscrie la Ingenius Pitch, concursul dedicat tinerilor antreprenori cu brevete de invenție sau cu brevete în curs de eliberare, în domenii diverse. Înscrierile se pot face pe website-ul Ingenius Hub: http://bit.ly/1QYaqad.

Toate înscrierile vor fi evaluate de un juriu de specialiști în domeniul tehnologiei și inovării, precum și de potențiali finanțatori, care vor selecta 12 finaliști ai proiectului.

Pe 27 mai, cei 12 finaliști vor participa la pitch-ul organizat de Ingenius Hub alături de investitori români. Lista persoanelor selectate va fi publicată în cursul zilei de 20 mai pe site-ul www.ingenius-hub.eu.

Participanții selectați la pitch vor achita o taxă de participare în valoare de 120 de lei.

5 zile de evenimente dedicate tinerilor antreprenori

Ingenius Pitch este un eveniment organizat de Ingenius Hub în cadrul Bucharest Technology Week, alături de alte 4 evenimente axate pe inovație, tehnologie și finanțare.

Cine sunt speakerii care vin la Bucharest Technology Week și care vor fi subiectele hot ale săptămânii?

Temele propuse de Ingenius Hub în cadrul Bucharest Technology Week urmăresc o incursiune interactivă în lumea antreprenoriatului plecând de la oferirea de soluții de finanțare, tips&tricks pentru construirea unui pitch eficient până la susținerea acestuia în fața unor potențiali investitori.

Pe durata a 5 zile (23-27 mai), Ingenius Hub va aduce laolaltă tineri antreprenori, oameni de business de succes, stakeholderi din instituțiile culturale, pasionați și specialiști în domeniul tehnologiei și inovării, în cadrul următoarelor evenimente:

  • MONEY FOR INNOVATION | 23 mai și 25 mai| Surse de finanțare pentru start-up-uri inovative (fonduri europene și guvernamentale, crowdfunding, business angels, fonduri de investiții);
  • TEHNOLOGIE ȘI INOVARE ÎN INDUSTRIA CULTURALĂ | 24 mai | Dezbatere cu stakeholderi în instituțiile culturale cu privire la rolul tehnologiei și al inovării;
  • WORKSHOP ELEVATOR PITCH | 26 mai | Cum poți convinge un investitor să creadă în ideea ta în doar 60 de secunde?
  • INGENIUS PITCH | 27 mai | Concurs de pitch-uri pentru tineri antreprenori cu brevete de invenție sau cu brevete în curs de eliberare în fața unor potențiali investitori.

Ingenius Hub oferă tinerilor antreprenori un spațiu pentru dezvoltarea ideilor ți consultanță necesară transformării ideilor într-o afacere de succes. Hub-ul se poziționează ca o punte de legătură între antreprenor și resursele necesare acestuia, fie că vorbim de surse de finanțare, resurse de competențe sau un simplu spațiu de networking și creativitate.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: