Începutul primăverii este despre aprecierea femeilor de pretutindeni Începutul primăverii este despre aprecierea femeilor de pretutindeni
O ținută bine aleasă poate face minuni – sporește încrederea în sine și îmbunătățește starea de spirit. Luna martie este recunoscută drept o perioadă... Începutul primăverii este despre aprecierea femeilor de pretutindeni

O ținută bine aleasă poate face minuni – sporește încrederea în sine și îmbunătățește starea de spirit. Luna martie este recunoscută drept o perioadă de apreciere a eului feminin, fiind ocazia perfectă pentru a te aventura în lumea modei prin ținute unice. Dacă nu știi cu ce să începi, treci pe la bonprix – acolo vei găsi tot ce trebuie pentru a te simți și îmbrăca fenomenal!

Confortul este din nou la modă

Atunci când adori confortul zilnic, nu trebuie să renunţi la el nici în momentele speciale. La bonprix vei găsi pantaloni, bluze și rochii șic confecționate din țesături plăcute. Cauți ținute pentru un rendez-vous de seară? Alege o rochie neagră tricotată împreună cu niște botine, iar deasupra pune-ți un sacou colorat. Efectul wow este unul garantat!

Pantalonii acaparează ținutele

Dacă pantalonii sunt piesa ta preferată din garderobă, nu uita de ei nici în această perioadă. Colorați, evazați sau cu detalii fine? Nu contează, pentru că la bonprix găsești toate modelele! Alege-i pe cei care atrag atenția și te fac să te simți specială. Poartă o cămașă albă, sneakerși și asortează-i cu o geantă clasică – acestea vor alcătui combinația perfectă, lăsând  pantalonii să atragă atenția.

Fustele sunt menite să cucerească  

Atunci când ești indecisă dacă rochia sau pantalonii sunt mai potriviți, optează pentru a treia opțiune și anume, fusta. Această piesă vestimentară se potrivește unor multitudini de situații. Dacă nu eşti sigură ce item s-ar potrivi cu stilul tău personal, vizitează bonprix. Aici vei găsi cea mai bună alegere – o fustă midi, una tricotată cu decupaj sau poate o variantă mini strălucitoare? Inspiră-te şi încântă-i pe toţi cu ținuta care îţi va transforma look-ul!

Descoperă toate tendinţele fierbinţi de la bonprix ce îți vor pune în valoare silueta, disponibile acum online pe www.bonprix.ro.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: