Imoteca se extinde în Cluj și Constanța Imoteca se extinde în Cluj și Constanța
Cu o creștere a proiectelor din portofoliu de 200% în ultimii doi ani, compania de consultanță și intermediere Imoteca și-a  extins activitatea în orașele... Imoteca se extinde în Cluj și Constanța

Cu o creștere a proiectelor din portofoliu de 200% în ultimii doi ani, compania de consultanță și intermediere Imoteca și-a  extins activitatea în orașele Constanța și Cluj-Napoca prin completarea portofoliului cu un număr de 1000 de unități rezidențiale  în regim de exclusivitate în ansamblurile Record Residence și New Transilvania Residence.

De la 12 la 37 de proiecte exclusive în mai putin de doi ani. Care este rețeta succesului 

Raportat doar la piața din București, Imoteca înregistrează  o creștere de 200% a ansamblurilor rezidențiale aflate în portofoliu.

Dacă în 2016 agenția bifa 12 proiecte exclusive în portofoliu,  în 2018 numărul acestora a crescut la 37. Finalizate sau aflate în diverse stadii de construcție, cele 37 de ansambluri totalizează 4800 de unități locative și au o valoare de piață de aproximativ 400 de milioane €.

HR – focus și inovație

Tot în aceasta perioadă, Imoteca si-a dublat numărul de angajați și colaboratori, dezvoltând un model de ecosistem colaborativ care mută miza de pe intermediere și tranzacție pe crearea de parteneriate durabile. Astăzi, Imoteca are o echipă multiculturală, cu angajați din România, Liban, Columbia, Spania și UK, iar aceștia lucrează în celule de lucru dinamice, formate pe baza afinităților și competențelor.

„Această creștere se datorează în special dezvoltării segmentului business to business și înțelegerii faptului că orice client care trece pe la noi trebuie să rămână un partener pe termen lung al companiei. A fost o muncă asiduă în ultimii doi ani, dar avem o echipă foarte puternică, de oameni energici și experimentați care muncesc cu pasiune și cărora le sunt recunoscătoare zilnic.” (Rafaela Nebreda)

Imoteca The Residential Experts – extindere în provincie

Începand cu anul 2018, compania Imoteca – The Residential Expert va activa și pe piețele din Constanța și Cluj-Napoca. Ansamblul Record Residence  din Cluj Napoca este dezvoltat de compania belgiană Speedwell, are 260  unități locative și construcția urmează să inceapă în acest an.

Ansamblul rezidențial din Constanța este dezvoltat de Gran Via Real Estate și va avea 800 de unități locative și facilități integrate. Proiectul urmează să fie lansat în a doua jumătate a anului 2018.

„Urmărim de câțiva ani potențialul câtorva orașe mari de provincie. Am sfătuit dezvoltatorii să se orienteze spre Constanța și Cluj, dar există în continuare alte orașe cu potențial la fel de mare ca și Bucurețtiul. Aceste doua ansambluri sunt rezultatul câtorva ani de muncă, de prospecte de piață, de consiliere constantă a dezvoltatorilor pe fiecare segment de lucru în parte, de la achiziția terenului la studii de proximitate și strategie de marketing.” (Rafaela Nebreda)

Parteneriate de excepție

După integrarea pe piață a proiectului Fine&Country, Imoteca lucrează acum la integrarea Flux Advisory, o rețea internațională de consultanți de artă cu acces la cea mai selectă clientelă și, implicit, la piața internațională de lux. „Acest gen de serviciu conex vine în primul rand în sprijinul clienților de nișă, dar pe termen lung va fi un beneficiu major pentru companie.” (Rafaela Nebreda).

Tot în acest an, Imoteca va participa la Brand Minds – The Central and Eastern Business Summit of the Year – cel mai mare summit de business din Europa și lucrează intens la implementarea unui proiect impreuna cu BRD. „La acestea se adaugă o listă consistentă de companii naționale și internaționale de anvergură, precum și reprezentanți ai obiectivelor diplomatice și economice internaționale care, prin natura lor, nu pot fi făcute publice.”

Imoteca are peste 12 ani de experiență pe piața românească, coordonând și adminstrând cel mai mare portofoliu de ansambluri rezidentiale noi din România. Compania pune accentul pe conceptul de „Human to Human”, oferind servicii cât mai apropiate de cerințele clienților și partenerilor, alături de care creează legaturi strânse și de lungă durată.  În prezent, Imoteca este agentul exlusiv de marketing și vânzări pentru unele dintre cele mai reprezentative proiecte rezidențiale din România și unica agenție românească care a reușit să obțină licența pentru brandul internațional Fine&Country.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: