IMMOFINANZ a deschis un nou centru comercial sub brandul de retail VIVO! IMMOFINANZ a deschis un nou centru comercial sub brandul de retail VIVO!
IMMOFINANZ a finalizat și deschis un nou centru comercial sub brandul de retail VIVO!, în orașul Krosno din Polonia. VIVO! Krosno are o suprafață... IMMOFINANZ a deschis un nou centru comercial sub brandul de retail VIVO!

IMMOFINANZ a finalizat și deschis un nou centru comercial sub brandul de retail VIVO!, în orașul Krosno din Polonia. VIVO! Krosno are o suprafață închiriabilă de aproximativ 21.000 mp și este ocupat în totalitate. Noul centru comercial extinde portofoliul VIVO! al IMMOFINANZ la zece locații în patru țări, cu o suprafață închiriabilă totală de peste 314.000 mp.

„Polonia a fost punctul de plecare pentru povestea noastră de succes VIVO!. În anul 2014, am deschis primul centru comercial VIVO! în orașul polonez Pila și, de atunci, am extins brandul în numeroase unități de retail din piețele noastre principale”, explică Oliver Schumy, CEO al IMMOFINANZ. „Centrele comerciale VIVO! generează în prezent peste 20% din veniturile noastre din închirieri, astfel că asigură o susținere stabilă a portofoliului nostru”.

Aproape 70 de chiriași naționali și internaționali sunt prezenți în VIVO! Krosno, printre care H&M, Media Markt, CROPP, House, RESERVED, SiNSAY, FRAC, Pepco, JYSK, Deichmann, CCC, Martes Sport și Rossmann. Centrul comercial include, de asemenea, un cinematograf și oferă aproximativ 700 de locuri de parcare.

Cu o ofertă comercială și de divertisment variată, disponibilă sub același acoperiș, VIVO! Krosno răspunde cererii și nevoilor din piața locală. Orașul Krosno se află în sudul Poloniei, are aproximativ 50.000 de locuitori și o rată scăzută a șomajului. Aria de acoperire totală cuprinde aproape 350.000 de locuitori. Datorită conexiunilor de transport extrem de favorabile, la centrul comercial se poate ajunge ușor și rapid atât din centrul orașului, cât și din împrejurimi.

În România, portofoliul de retail al IMMOFINANZ include în prezent patru centre comerciale VIVO!, în Cluj-Napoca, Constanța, Baia Mare și Pitești, care sunt în prezent complet ocupate și au o suprafață închiriabilă totală de 147.000 mp.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: