Ilinca Vandici, Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, gata de startul “Bravo, ai stil!” Ilinca Vandici, Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, gata de startul “Bravo, ai stil!”
Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, si membrii juriului, Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, sunt gata sa dea startul unei competiții unice in România!... Ilinca Vandici, Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, gata de startul “Bravo, ai stil!”

Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, si membrii juriului, Iulia Albu, Raluca Badulescu si Maurice Munteanu, sunt gata sa dea startul unei competiții unice in România!

Astazi, incepand cu ora 17:00, la Kanal D va debuta cel mai asteptat show al toamnei, “Bravo, ai stil!”.

Iulia Albu, Maurice Munteanu si Raluca Badulescu au sarcina de a analiza si comenta tinutele vestimentare si atitudinea celor zece participante din concurs, urmand ca finalista sa fie desemnata “Cea mai stilata femeie din Romania”.

Miza este uriasa – doar una dintre cele zece participante va pleca acasa cu suma de 100.000 de lei si va fi beneficiara unei colaborari ce ii va deschide portile unei cariere in televiziune.

Razboiul deja a inceput, fiecare dintre fetele prezente in competitie recurgand la argumente si tactici de „desfiintare” a contracandidatelor pentru ca, dupa fiecare Gala, sa fie cat mai aproape de marele premiu.

Telespectatorii vor fi martorii un show grandios: o scena de dimensiuni impresionante, inundata de lumina, tinute vestimentare demne de un catwalk, argumentatii la fiecare apariție si conflicte inerente unei astfel de competitii.

In galele ce vor fi difuzate in fiecare duminica, de la ora 20:00, vor avea loc eliminările, dar si un spectacol in sine, cu invitați celebri, ce vor avea si putere de decizie, alăturându-se juriului.

Telespectatorii si concurentele vor primi la fiecare ediție a emisiunii sfaturi prețioase, trucuri vestimentare din partea membrilor juriului, pe ecran fiind afișate si prețurile fiecărei piese vestimentare purtate de concurente.

Membrii juriului si Ilinca Vandici, prezentatoarea show-ului, vor afișa, la rândul lor, ținute prețioase, alese in concordanța cu personalitatea fiecăruia. Fiecare jurat susține însă cu tărie ca nu prețul unei ținute contează , ci modul in care sunt combinate elementele vestimentare, in acord cu atitudinea persoanei care le poarta.

Nu ratati astazi, de la ora 17:00, debutul emisiunii “Bravo, ai stil!”, la Kanal D! Emisiunea va fi difuzata de luni pana vineri, de la ora 17:00, si duminica, incepand cu ora 20:00.​

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: