Noile smartphone-uri Xperia încorporează cele mai avansate tehnologii de înregistrare audio video, precum şi prima experienţă de gaming PlayStation 4 pe un telefon mobil,...

Xperia_Z3_FamilyNoile smartphone-uri Xperia încorporează cele mai avansate tehnologii de înregistrare audio video, precum şi prima experienţă de gaming PlayStation 4 pe un telefon mobil, prin intermediul aplicaţiei PS4 Remote Play.*1

Echipat cu un ecran de 5,2 inci, Xperia Z3 are o carcasă de aluminiu şi panou de sticlă temperată, combinând funcţionalitatea cu design-ul. Având o grosime de numai 7,3 mm şi o greutate de 152g, noul telefon este rezistent la apă şi la praf (IP65/68)*2. Smartphone-ul va fi disponibil în mai multe culori: alb, negru, arămiu sau verde-argintiu.*3

Xperia-Z3-CompactXperia Z3 Compact este ideal pentru folosirea cu o singură mână, având un design elegant şi cântărind doar 129g. Smartphone-ul are cel mai înalt grad de rezistență la apă și la praf (IP65/IP68)*2 și este disponibil în culorile alb, negru, portocaliu şi verde.

Ambele dispozitive sunt echipate cu tehnologiile renumite ale camerelor Sony precum senzorul de imagine CMOS 1/2.3” Exmor™ RS, procesorul mobil de imagine BIONZ™ şi noul obiectiv superangular de 25mm Sony G-Lens. Astfel, noile smartphone-uri realizează fotografii şi înregistrări video de o claritate remarcabilă, în culori naturale. Sensibilitatea ISO 12800 şi tehnologia avansată de stabilizare a imaginii SteadyShot™ reduc zgomotul din imagine şi îmbunătăţesc expunerea şi reproducerea culorilor.

Noile dispozitive excelează și la capitolul audio, fiind compatibile cu fişierele de înaltă fidelitate direct prin ieşirea de căşti. De asemenea, a fost încorporată şi tehnologia Sony DSEE HX care îmbunătăţeşte calitatea fişierelor audio comprimante (MP3, AAC), apropiindu-le de standardul High-Resolution *4. Ambele dispozitive sunt echipate cu tehnologii de reducere a zgomotului, eliminând aproximativ 98%*5 din sunetele ambientale.

Tableta “Xperia Z3 Compact”

Xperia_Z3-Tablet-Compact_WhiteCea mai subţire şi mai uşoară (6,4 mm şi 270 g) tabletă compactă*6 din lume promite noi experienţe de divertisment, pe care le poate oferi doar Sony. Concepută pentru a fi folosită cu o singură mână, cu panou FRP ranforsat, tableta dispune de acelaşi design elegant precum smartphone-urile Xperia Z3 şi Xperia Z3 Compact. De asemenea, tableta are cel mai înalt grad de rezistență la praf şi la apă (IP65/68)*2.

Xperia Z3 Tablet Compact este prima tabletă din lume care oferă suport pentru aplicaţia PS4 Remote Play*1, oferind utilizatorilor posibilitatea să redea jocurile PS4 pe ecranul său de 8 inci. Tehnologia TRILUMINOS™ pentru dispozitive mobile, împreună cu tehnologia Live Color LED, oferă imagini de cea mai bună calitate şi culori vii, indiferent că vorbim de rularea de jocuri video sau de vizionarea de filme.

La fel ca smartphone-urile noi, şi tabletele includ suport pentru redarea fişierelor High-Resolution direct prin ieşirea de căşti. A fost încorporată şi tehnologia Sony DSEE HX care îmbunătăţeşte calitatea fişierelor audio comprimate (MP3, AAC), apropiindu-le de standardul High-Resolution.*4 Ambele dispozitive sunt echipate cu tehnologii de reducere a zgomotului, eliminând aproximativ 98%*5 din sunetele ambientale.

*1: Funcţionalitate disponibilă pe Xperia Z3, Xperia Z3 Compact şi Xperia Z3 Tablet Compact începând cu noiembrie 2014. Sunt necesare folosirea unei console PS4, al unui controller wireless DUALSHOCK®4, al reţelei Sony Entertainment Network şi al unei conexiuni de Internet de mare viteză. Unele jocuri s-ar putea să nu ofere această funcţionalitate. Este necesară cea mai nouă versiune a System Software Update-ului pentru PS4. Aplicaţia PS4 Remote Play necesară pe telefonul Xperia.

*2: Conform standardelor IP65 şi IP68, dispozitivele Xperia Z3,Xperia Z3 Compact şi Xperia Z3 Tablet Compact sunt protejate de praf şi de apă. Toate porturile şi intrările trebuie acoperite, dispozitivele au cel mai înalt grad de rezistență la praf (i) şi la jeturi de apă cu presiune scăzută din orice direcţie (ii), conform IP65; şi/sau (iii) pot fi ţinute sub apă la o adâncime de 1,5 m pentru o perioadă de până la 30 de minute, conform IP68.

*3: Verde argintiu disponibil doar în anumite regiuni.

*4: Fidelitate maximă de 96KHz/24 bit.

*5: Bazat pe cercetări Sony. Folosit împreună cu căştile care elimină zgomotele de fundal MDR-NC31EM sau MDR-NC31, MDR-NC033, MDR-NWNC33, MDR-NWN33S comercializate din octombrie 2009 pentru a fi folosite cu Walkman®. Zgomotul de fundal nu este eliminat complet.

*6: Tabletele compacte sunt definite de Strategy Analytics ca tablete cu diagonala ecranului mai mare de 7 inci şi mai mică de 9 inci. Z3 Tablet Compact este rezistent la praf şi la apă (în conformitate cu standardele IP65/68), având la bază un procesor cu patru nuclee Qualcomm MSM8974AB la 2.5GHz şi 3GB memorie RAM. Specificaţii verificate de serviciul SpecTRAX al Strategy Analytics din septembrie 2014.

Sursa Foto> http://www.slashgear.com

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: