La IFA 2014 de la Berlin, LG va prezenta întreaga gamă de produse electrocasnice, oferind confortul maxim și economie de energie incredibilă, toate proiectate...

LG_CORDZERO_gadgetLa IFA 2014 de la Berlin, LG va prezenta întreaga gamă de produse electrocasnice, oferind confortul maxim și economie de energie incredibilă, toate proiectate în funcție de standardele înalte ale consumatorilor europeni.

Vedeta colecției va fi noua serie de aspiratoare premium fără fir CordZero de la LG, care include aspiratorul recipient CordZero, dual-funcționalul CordZero 2 în 1, aspiratoarele robotizate HOM-BOT SQUARE și CordZero Bedding pentru curățarea cearceafurilor și saltelelor. După cum indică și numele, gama CordZero oferă o experiență de curățare puternică și convenabilă, fără necesitatea vreunui fir datorită inovatorului Smart Inverter Motor și bateriilor reîncărcabile avansate.

LG va prezenta, de asemenea, cele mai noi frigidere eficiente energetic ale sale, care nu oferă doar economii mai mari de energie, ci și o funcționare mai silențioasă și o prospețime mai îndelungată, cum ar fi Total No Frost cu răcire de la bază, care depășește rata energetică A+++ cu 20 la sută.

Noua mașină de spălat LG, care va fi prezentată la IFA, poate finaliza un ciclu complet de spălare în doar 49 de minute și depășește rata energetică A+++ cu 55 la sută datorită tehnologiei TurboWash. LG Studio este un pachet de bucătărie elegant și modern într-un stil unic, proiectat ținând cont de pretențiile proprietarului european cel mai exigent, oferind o colecție premium ce include frigider, cuptor electric, mașină de spălat vase, plită electrică și hotă LG.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: