Miele a prezentat, astăzi, 3 septembrie, cea mai performantă mașină de spălat din întreaga istorie de peste 113 ani a companiei, în cadrul IFA...

Miele IFA 2014Miele a prezentat, astăzi, 3 septembrie, cea mai performantă mașină de spălat din întreaga istorie de peste 113 ani a companiei, în cadrul IFA Berlin 2014. Noul model din generația Miele W1 este unic pe piața mașinilor de spălat prin funcțiile oferite în exclusivitate și, pentru prima dată, poate fi monitorizat și controlat de la distanță de pe dispozitive mobile, fără ca ambele dispozitive să fie conectate la aceeași rețea Wi-Fi.

Modelul Miele W1 prezentat în cadrul IFA Berlin face parte din clasa energetică A+++ și garantează în premieră o reducere a consumului de energie cu 40% față de standardul clasei în care este inclus, pentru un program de spălare de până la 3 ore, o capacitate de încărcare a cuvei de 9 kilograme și o viteză de rotație de 1.600 rpm.

Mașina de spălat este dotată cu TwinDos, primul sistem inteligent de dozare automată a detergenților lichizi, și oferă singurul ciclu complet de spălare cu clasa de eficiență A.

În cadrul IFA 2014 a fost prezentat și noul model de uscătoare de rufe Miele T1, perfect compatibil cu noua mașină de spălat din punct de vedere tehnic și al designului, ambele electrocasnice fiind dotate cu un ecran tactil de mari dimensiuni.

Noua versiune PowerWash 2.0

Performanțele excelente de spălare și consumul redus de energie specifice Miele W1 se datorează și funcției inovative PowerWash 2.0, care a fost îmbunătățită. Versiunea anterioară garanta performanțe de spălare mai bune cu cel puțin 10%, potrivit unui studiu independent realizat de „WfK Applied Laundry Research Institute Krefeld,” Germania.

Noua versiune PowerWash 2.0 oferă ca principal beneficiu o curățare perfectă a hainelor indiferent de greutatea de încărcare a cuvei, care are o capacitate maximă de 9 kilograme.

Wash Assistat recomandă programul ideal de spălare

Remarcabil la noul model Miele W1 este și panoul de control elegant, cu ecran tactil, de mari dimensiuni, și foarte intuitiv, dotat acum cu un singur buton fizic (de On/Off).

Experiența de utilizator este definită de funcția inteligentă Wash Assistant. Cu ajutorul acesteia, utilizatorul poate specifica cu precizie tipul de material și culoarea hainelor de spălat, gradul de murdărie al acestora și viteza recomandată de centrifugare. Pe baza acestor indicații, mașina de spălat poate indica cel mai potrivit program de spălare.

Alte funcții exclusive

Miele IFA 2014_1O altă funcție exclusivă Miele este TwinDos, singurul sistem integrat din lume de dozare automată a detergenților lichizi în două faze, care garantează curățare perfectă pentru rufele albe și cele cu pete foarte dificile, precum cele de grăsime. Mașinile de spălat Miele dotate cu TwinDos sunt de asemenea mai ecologice, cantitatea de detergent necesară unui ciclu de spălare fiind redusă cu până la 30%.

Mai mult, W1 încorporează toate funcțiile exclusive prin care Miele s-a diferențiat de competitori în ultimii ani. Printre acestea: oferta de 26 de programe speciale de spălare, EcoFeedback, indicatori de monitorizare a consumului de electricitate și apă și tamburul patentat de tip fagure SoftSteam, care, alături de funcția SteamCare, asigură protecție maximă a țesăturilor în timpul spălării, le netezește și reduce nevoia de călcare cu până la 50%. Și nu în ultimul rând, calitatea legendară, fiabilitatea și longevitatea specifice tuturor produselor Miele, construite să dureze cel puțin 20 de ani.

„Toate acestea sunt cele mai bune argumente ce demonstrează că mașina de spălat Miele este cea mai performantă dintre toate modelele dezvoltate în toată lumea,” a declarat Dr Eduard Sailer, Managing Director în cadrul departamentului tehnic Miele.

Conectivitate în rețea cu Miele@home

Miele W1 și T1 sunt conectate la Miele@home, noua aplicație pentru smartphone și tabletă, prin intermediul căreia electrocasnicele pot fi acționate de la distanță.

Aplicația Miele@mobile este succesorul InfoControl Plus și este deja instalată pe mii de dispozitive mobile. Cu noua aplicație, utilizatorii pot monitoriza în timp real mașina de spălat și, în funcție de model, o pot chiar controla de la distanță. Această funcție este disponibilă pentru numeroase electrocasnice Miele. Principala noutate față de aplicația InfoControl Plus este posibilitatea de a monitoriza și controla mașina de spălat Miele indiferent de conexiunea la Internet, anterior fiind necesar ca ambele dispozitive, mașina de spălat și dispozitivul mobil, să fie conectate la aceeași rețea Wi-Fi.

Aplicația pentru mașinile de spălat și uscătoarele de rufe oferă o gamă extinsă de funcționalități. În cazul mașinilor de spălat haine, selectarea programului de spălare, pornirea pre-programabilă, stabilirea vitezei de rotație, selectarea temperaturii de spălare și dozarea detergentului sunt acum posibile prin intermediul unui smartphone.

Acționarea electrocasnicelor Miele poate fi astfel realizată aproape integral cu ajutorul unui dispozitiv mobil. Funcția de notificare este foarte practică și nu necesită lansarea aplicației pentru ca informațiile să fie trimise către utilizator. De exemplu, aplicația emite un memento atunci când trebuie curățat filtrul cu care este dotată ușa uscătorului de rufe.

Aplicația Miele@mobile va fi disponibilă gratuit în App Store și Google Play începând cu prima jumătate a anului 2015 pentru sistemele de operare Android (începând cu versiunea 4.1) și iOS 7.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: