HTC a venit în iarna aceasta la MWC cu o formulă câştigătoare, Desire 816, care a atras clienţii pasionaţi de ceea ce oferă un...

HTC Desire 820 GroupHTC a venit în iarna aceasta la MWC cu o formulă câştigătoare, Desire 816, care a atras clienţii pasionaţi de ceea ce oferă un astfel de smartphone ca şi entertainment, dar şi ca preţ. Vorbim aici despre cei care ştiu să aprecieze un telefon bun, dar care nu se aruncă prea repede să dea foarte multe sute de euro pentru un device.

Se pare că taiwanezii au păstrat formula câştigătoare şi pentru evenimentul din Berlin, lansând astăzi varianta Desire 820. Gadgetul se bucură de un display de 5,5 inci, cu rezoluţie de 720 pixeli, şi de o cameră principală de 13 megapixeli.

Totodată, este al doilea telefon HTC cu 64 de biţi (se numără printre puţinele din piaţă care au această capacitate), fiind echipat cu un procesor octa-core Qualcomm Snapdragon 615. Este totuşi primul device din portofoliu pe care poate fi instalat Android L, are 1,5 GHz de RAM şi suport LTE.

Revenind la specificaţiile legate de camerele foto, trebuie să precizăm faptul că frontal are una de 8 megapixeli, iar gadgetul are un feature interesant, Photo Booth, care vă permite să alegeţi dintr-o serie de fotografii pe cea mai bună şi interesantă. Atractivă este şi posibilitatea de vă ajusta imaginile selfie cu Live Makeup.

Deşi spun că acest device se adresează unui segment mediu de piaţă, oficialii HTC nu au precizat preţul exact la care se va începe comercializarea gadgetului (deşi se pare că în Germania va costa 329 de euro la liber). De asemenea, gadgetul va intra în magazine la finalul lunii septembrie, iar în anumite pieţe va exista şi o variantă dual-sim.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: