Idei practice pentru cadouri de 8 Martie Idei practice pentru cadouri de 8 Martie
La început de primăvară, cu toții sărbătorim femeile din viața noastră. Pentru ziua specială de 8 Martie, ECCO îți propune o gamă variată de... Idei practice pentru cadouri de 8 Martie

La început de primăvară, cu toții sărbătorim femeile din viața noastră. Pentru ziua specială de 8 Martie, ECCO îți propune o gamă variată de accesorii practice, ce sigur reprezintă un cadou apreciat.

Accesoriile practice sunt purtate cu mândrie în noul sezon primăvară/vară 2017. Iar brandul ECCO, renumit pentru pielea de calitate superioară și patrimoniul de măiestrie, a creat o colecţie de accesorii excepţionale şi deosebit de practice, cu ocazia Zilei Femeii.

În acest nou sezon, femeile fac o adevarată declaraţie de dragoste pentru tot ceea ce este practic şi comod, de la piese vestimentare la încălţăminte şi accesorii. În acest sens, ECCO a creat o colecţie de accesorii din piele ce se potrivesc perfect cu ritmul de viaţă alert al femeii moderne, ce pot fi purtate de la sala de consiliu la sesiunile de shopping.

Iar trendul sezonului primăvară/vară 2017, care este cel mai uşor de adoptat şi abordat de către orice femeie, este CULOAREA! Iar un accesoriu colorat cu aspect exclusivist este întotdeauna un cadou bine primit, în special cu ocazia zilei de 8 Martie!

Noua colecţie de genţi şi portmonee ECCO este disponibilă în magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Timişoara, Braşov şi Sibiu, precum şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: