Idei de cadouri pentruValentine’s Day de la FashionUP Idei de cadouri pentruValentine’s Day de la FashionUP
Mai avem două zile până la weekend-ul dedicat iubirii, cuplurilor şi acelor momente împărtăşite cu persoana potrivită. Pentru astfel de zile, FashionUP le propune clienţilor săi... Idei de cadouri pentruValentine’s Day de la FashionUP

Mai avem două zile până la weekend-ul dedicat iubirii, cuplurilor şi acelor momente împărtăşite cu persoana potrivită. Pentru astfel de zile, FashionUP le propune clienţilor săi câteva idei de cadouri pentru a completa, în cel mai frumos mod posibil, evenimentul principal al acestui weekend.

Până la urmă, Valentine’s Day este o zi a iubirii, de cele mai multe ori, dar este şi una a dăruirii, a bucuriei de a avea alături persoana potrivită, pe care o apreciezi şi în care ai încredere.

Pentru iubita din viaţa fiecărui bărbat, un parfum de lux nu este niciodată un cadou supraestimat, bogăţia de arome disponibile laFashionUP completând eleganţa naturală a femeilor. De asemenea, în aceeaşi gamă de opţiuni, niciun bărbat nu poate greşi dacă alege să ofere o geantă semnată de designeri renumiţi sau un portofel ori produse cosmetice din colecţii speciale. FashionUP oferă produse variate la preţuri speciale, de unde ambele genuri au ce alege.

Când vine vorba de cadouri pentru bărbaţi, FashionUP le recomandă doamnelor colecţia de cămăşi Royal Polo, la doar 49,9 lei. De asemenea, din portofoliul de ceasuri poate fi ales un model pe gustul partenerului.

Chiar şi domnii pot ţine cont de un asemenea cadou pentru femeile din viata lor. FashionUP listează zeci de modele de la companii celebre, precum Timex, Casio, Seiko, dar şi semnate de mari case de modă, cum ar fi Emporio Armani, Guess sau Michael Kors.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: