Ideea Chic: Tăvile albe din lemn, ușor de utilizat în diverse ocazii Ideea Chic: Tăvile albe din lemn, ușor de utilizat în diverse ocazii
Continuând seria de idei deosebite de amenajare, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, propune de această dată un obiect decorativ care își... Ideea Chic: Tăvile albe din lemn, ușor de utilizat în diverse ocazii

Continuând seria de idei deosebite de amenajare, Chic Ville, conceptul de magazin home&deco 100% ambiental, propune de această dată un obiect decorativ care își va găsi locul în orice bucătărie, fiind un accesoriu must-have pentru orice pasionat de decoraţiuni.

„Ca în fiecare an, vara este momentul potrivit pentru schimbări. Așa cum odată cu creșterea temperaturilor înlocuim hainele groase cu cele subțiri, doamnele şi domnişoarele caută prin magazine carafe pentru servit limonadă și tăvi pentru deserturi reci. Dar aceste obiecte ce îşi au locul, în mod tradiţional, în bucătărie, pot fi cu succes folosite şi în alte ambiente”, a declarat Marius Șerbănescu, Director de Achiziţii al Chic Ville.

În acest sens, specialiștii Chic Ville recomandă obiecte care, prin avantajele de care dispun, pot îndeplini mai multe roluri. De exemplu, perfectă pentru vară și antichizată suficient încât să completeze un decor fresh, shabby-chic, o tavă albă din lemn este accesoriul ideal pentru servirea mesei în aer liber, pe verandă.

Mai mult, prin forma sa circulară, aceasta poate fi ușor accesorizată cu o cupolă din sticlă pentru menținerea prospețimii produselor de patiserie.

Totodată, având o margine ridicată din lemn, aceeași tavă devine un suport perfect pentru un platou de sticlă întins, transformând o simplă tavă într-un mod chic de a servi cele mai diverse delicatese.

Pe lângă versatilitatea dovedită de forma și dimensiunile sale, tava din lemn impresionează și prin simplitatea coloristicii sale. Albul imaculat completat cu un subtil model floral o fac potrivită pentru accesorizarea cu numeroase alte culori, putând fi astfel inclusă atât într-un ambient romantic, cât și într-unul eclectic.

„Nu în ultimul rând, să nu uităm că decorațiunile din lemn sunt atemporale, iar ustensilele din lemn pentru bucătărie sunt confecționate minuțios, îmbinând perfect calitatea și utilitatea. De asemenea, acestea sunt esențiale pentru cei ce vor să obțină un ambient cald, relaxant și ospitalier”, a încheiat Marius Șerbănescu.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: