Ideall.ro anticipează vânzări de cinci milioane de euro de Black Friday Ideall.ro anticipează vânzări de cinci milioane de euro de Black Friday
Ideall.ro, retailer de electronice și electrocasnice din România, anunță oferta pentru Black Friday 2018 anticipând venituri de cinci milioane de euro pentru această campanie.... Ideall.ro anticipează vânzări de cinci milioane de euro de Black Friday

Ideall.ro, retailer de electronice și electrocasnice din România, anunță oferta pentru Black Friday 2018 anticipând venituri de cinci milioane de euro pentru această campanie. Estimarea se bazează pe vânzări anticipate cu 40% mai mari decât anul trecut, rezultate din suplimentarea stocului de produse din ofertă cu 20% comparativ cu 2017.

Oferta Ideall.ro de anul acesta se concentrează cu predilecție pe segmentul aparatelor electrocasnice incorporabile (frigorifice, mașini de spălat rufe, cuptoare, plite și hote), precum și pe zona de televizoare. Produsele aflate în campanie vor beneficia de reduceri de până la 60% și de garanție extinsă asigurată de către producător.

În ceea ce privește onorarea comenzilor, Ideall.ro estimează că 70% dintre comenzile înregistrate vor ajunge la destinatari în termen de patru zile, restul urmând să fie livrate în săptămâna după weekend-ul de Black Friday. În acest sens, Ideall.ro a suplimentat flota proprie de livrări dedicată zonei București-Ilfov, acolo unde se află ponderea cea mai mare a comenzilor, de peste 50%, și a încheiat parteneriate cu principalele companii de curierat de pe piața locală.

„Clientul de Black Friday își dorește, desigur, reduceri cât mai mari, dar a devenit mult mai flexibil în ceea ce privește termenul de livrare al comenzii, ceea ce este atât în beneficiul retailerilor, cât și al livratorilor.  Conform estimărilor noastre, clienții ideall.ro vor face achiziții cu o valoare medie cuprinsă între 2000 și 3000 de lei. De asemenea, estimăm că peste jumătate din comenzi vor fi din București și Ilfov, acolo unde livrăm cu flota proprie”, conchis Cătălin Ciolpan, CEO Ideall.ro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: