Ideall.ro a vândut de 5 milioane euro de Black Friday, cu 45% mai mult decât în 2017 Ideall.ro a vândut de 5 milioane euro de Black Friday, cu 45% mai mult decât în 2017
Ideall.ro, unul dintre principalii retaileri de electronice și electrocasnice din România, anunță rezultatele post Black Friday. La nivel de vânzări, Ideall.ro a vândut cu... Ideall.ro a vândut de 5 milioane euro de Black Friday, cu 45% mai mult decât în 2017

Ideall.ro, unul dintre principalii retaileri de electronice și electrocasnice din România, anunță rezultatele post Black Friday. La nivel de vânzări, Ideall.ro a vândut cu 45% mai mult decât ediția trecută, respectiv peste cinci milioane euro.

Cele mai bine vândute produse au fost reprezentate de televizoarele LED, cuptoarele incorporabile, uscătoarele de rufe și mașinile de spălat rufe. Valoarea medie a coșului de cumpărături a fost de 500 euro, maxima fiind atinsă de o comandă în valoare de 8.000 euro. Cel mai scump produs achiziționat în weekend-ul de Black Friday a fost un laptop Dell XPS, în valoare de aproximativ 2.800 euro.

În ceea ce privește comportamentul consumatorilor, peste 200.000 de utilizatori au accesat site-ul Ideall.ro în perioada 16 – 18 noiembrie, minutul de aur situându-se pe 16 noiembrie, la 9 dimineața. Peste 60% din vizite au fost înregistrate de pe mobil, 33% din desktop, iar restul de 7% de pe tabletă. Cu o pondere de 70%, plata numerar a fost preferata clienților, în timp ce doar 30% dintre aceștia au ales să plătească cu cardul.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: