ibis Constanța, peste 30.00 euro pentru dublarea capacității centrului de conferințe și evenimente ibis Constanța, peste 30.00 euro pentru dublarea capacității centrului de conferințe și evenimente
  Clasificat la 3 stele, hotelul ibis Constanţa, parte a lanțului hotelier ibis, inaugurează o nouă sală de conferințe & evenimente, care poate acomoda... ibis Constanța, peste 30.00 euro pentru dublarea capacității centrului de conferințe și evenimente

 

Clasificat la 3 stele, hotelul ibis Constanţa, parte a lanțului hotelier ibis, inaugurează o nouă sală de conferințe & evenimente, care poate acomoda până la 300 de persoane.

Noul spațiu, Ballroom Prestige, amenajat după o investiţie de peste 32.000 de euro, dublează capacitatea centrului de evenimente al hotelului ibis Constanţa, care deține acum 5 săli de conferință cu o capacitate totală de 650 de locuri.

ibis operează 4 hoteluri în România, două în București, unul în Constanța și unul în Sibiu.  Cele 4 unități se adresează atât turiștilor de leisure, dar în special clienților de business, care reprezintă aproximativ 70% dintre clienții hotelurilor ibis din România.

Segmentul de Conferinţe & Evenimente reprezintă o parte importantă a activităţii hotelurilor ibis din România, generând  19% din cifra totală de afaceri. Cele 4 hoteluri ibis din România dețin în total 25 de săli de conferinţe, seminarii și evenimente, cu o capacitate totală de 1950 de locuri.

De la începutul acestuin an, la ibis Constanţa au fost organizate peste 350 de evenimente de business şi private, dintr-un total de aproximativ 1.000 de evenimente organizate în cele patru hoteluri ibis din România.

Ballroom Prestige 2“Centrele de conferințe & evenimente din hotelurile ibis sunt adaptate atât pentru reuniuni de business și evenimente publice, cât și pentru evenimente private care marchează ocaziile deosebite din viața personala și de familie. Anul acesta, ibis Constanța a avut privilegiul de a fi gazda a numeroase conferințe, congrese profesionale, reuniuni de training, team building sau ședințe interne, dar și sesiuni de casting pentru emisiuni și show-uri TV, acțiuni de recrutare, sau petreceri private. Noua sală Ballroom Prestige, cu dotările sale moderne și ambianta foarte elegantă, se adaugă celorlalte 4 săli existente și astfel Ibis operează cel mai mare centru de conferințe din Constanța”, declară Ioan David, director delegat al ibis în România.

Rețeaua de 3 stele ibis este parte din grupul hotelier Accor, cel mai mare operator hotelier din lume. Cele 4 hoteluri Ibis din România au un total de 760 de camere, dintre care 250 de camere la ibis Bucureşti Gara de Nord, 161 de camere la ibis Bucureşti Palatul Parlamentului, 154 de camere la ibis Constanţa şi 195 camere la ibis Sibiu.  Cele 4 hoteluri Ibis au 235 de angajați.

La nivel mondial,  ibis are un portofoliu de peste 1.000 de hoteluri în 59 de țări. Cu aproximativ 3.600 de hoteluri și 470.000 de camere, Accor se adresează turiștilor business și leisure din 92 de țări, rețeaua fiind prezentă pe toate segmentele hoteliere: cele de lux cu branduri precum Sofitel, Pullman, MGallery și Grand Mercure, hoteluri midscale cu Novotel, Suite Novotel, Mercure și Adagio și hoteluri economy cu mărcile ibis, ibis Styles, ibis budget and hotelF1.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: