HyperX își extinde linia de memorii FURY DDR4 HyperX își extinde linia de memorii FURY DDR4
HyperX, divizie a Kingston Technology, anunță extinderea liniei de produse de memorie cu HyperX FURY DDR4, acum disponibil în mai multe culori – roșu... HyperX își extinde linia de memorii FURY DDR4

HyperX, divizie a Kingston Technology, anunță extinderea liniei de produse de memorie cu HyperX FURY DDR4, acum disponibil în mai multe culori – roșu și alb – cu frecvență de până la 2666MHz, răspunzând astfel cerinței venite din partea comunității de gaming.

HyperX este prima companie care le oferă gamerilor memorie plug and play, continuând dezvoltarea echipamentelor de gaming de top în industrie. Memoria FURY DDR4 vine cu optimizare pentru compatibilitatea cu procesoarele din seria Intel 200 și chipset-urile X9. În plus, compatibilitatea memoriei FURY DDR4 cu noul procesor AMD Ryzen a fost testată în laboratoarele HyperX de către de partenerii HyperX, producători de plăci de bază.

Performanța HyperX Fury DDR4 completează procesoarele Intel 2, 4, 6, 8 și 10-core, asigurând editare video rapidă, randare 3D, gaming și procesare AI la mare viteză. Modulele vin cu un design elegant, low-profile, completând designul ultimelor plăci de bază de la Asus, Asrock, Gigabyte, MSI și multe altele. Memoria DDR4 este testată și optimizată pentru compatibilitate și overclocking. Mai multe detalii legate de compatibilitate pot fi găsite pe site-ul HyperX, sau pe paginile web ale de partenerilor HyperX, producători de plăci de bază.

Detalii despre produsele de memorie FURY DDR4:

  • Optimizate pentru seria Intel 200 și chipset-urile X991
  • Compatibilitate testată pentru procesoarele AMD1
  • Upgrade DDR4 rentabil, de înaltă performanță
  • Heat spreader elegant, low-profile, cu design FURY asimetric

Disponibilitate și suport

Noile module și kit-uri FURY DDR4 vor fi disponibile în toată lumea începând cu martie 2017 prin rețeaua de retail și outlet-uri e-tail HyperX. Memoria HyperX FURY DD4 vine cu garanție pe toată perioada de viață a produsului și serviciul pentru clienți și suport HyperX.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: