Hugh Hefner își vinde conacul. Cerințe? 200 de mil. dolari și să fie “colegul” tău de cameră Hugh Hefner își vinde conacul. Cerințe? 200 de mil. dolari și să fie “colegul” tău de cameră
Conacul Playboy, reședința lui Hugh Hefner, locul care a găzduit petreceri fabuloase organizate de fondatorul uneia dintre cele mai cunoscute reviste pentru adulți din... Hugh Hefner își vinde conacul. Cerințe? 200 de mil. dolari și să fie “colegul” tău de cameră

Conacul Playboy, reședința lui Hugh Hefner, locul care a găzduit petreceri fabuloase organizate de fondatorul uneia dintre cele mai cunoscute reviste pentru adulți din lume, este de vânzare.

Așa că, dacă ai la dispoziție 200 de milioane de dolari, suma pe care Hefner (89 de ani) o cere, poți deveni proprietarul Playboy Mansion. Și ar mai fi ceva: pentru a te bucura de cele 29 de camere (suprafața construită este de peste 2.000 de metri pătrați) și de cele 2,1 hectare de teren, ar trebui să îl ai drept coleg de cameră pe simpaticul Hefner, care plănuiește să rămână în conac și să continue petrecerile de pomină pe care le-a dat acolo în ultimii 40 de ani.

Un preț destul de mic, am spune, pentru a te bucura de domnișoarele care locuiesc acolo alături de Hef, de petrecerile la care participă vedete precum Leonardo DiCaprio (câștigătorul recent al unui Glob de Aur), Rihanna sau Naomi Campbell, precum și de sala de cinema, pivinița, casa de oaspeți cu 4 dormitoare și piscina imensă.

În plus, proprietatea este printre puținele din Los Angeles care beneficiază de o licență zoo (și are propriul cimitir pentru animale).

Playboy Enterprises, firma lui Hefner, a cumpărat această proprietate în 1971 pentru suma de 1 milion de dolari.

playboy mansion

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: