HUF HAUS deschide primele case showroom din România în apropiere de București HUF HAUS deschide primele case showroom din România în apropiere de București
HUF HAUS, compania germană pionier al arhitecturii de tip post-and-beam în Europa și lider al industriei, intră pe piața din România prin deschiderea a... HUF HAUS deschide primele case showroom din România în apropiere de București

HUF HAUS, compania germană pionier al arhitecturii de tip post-and-beam în Europa și lider al industriei, intră pe piața din România prin deschiderea a două case showroom în apropierea Bucureștiului. Clădirile cu un design unic vor fi inaugurate în acestă toamnă și se vor adăuga celor care deja pot fi vizitate în țări precum Germania, Marea Britanie și Elveția.

“Ne mândrim cu tradiția de peste 100 de ani a companiei noastre, întrucât HUF HAUS este o afacere de familie, care a cunoscut în timp o creștere continuă și solidă și recunoașterea ca brand internațional. Această inaugurare este un punct de referință pentru noi, fiind prima noastră reprezentare în această parte a Europei. Suntem foarte încrezători în potențialul pe care îl are piața imobiliară din România. Casele showroom vor prezenta cunoscutul stil arhitectural al HUF HAUS, caracterizat de simbioza dintre lemn și sticlă și unele dintre cele mai avansate tehnologii pe care le oferă compania noastră”, afirmă Georg Huf, Managing Director al HUF HAUS.

Istoria HUF HAUS începe încă din anul 1912, când Johann Huf, bunicul actualului proprietar, Georg Huf, a pus bazele unui atelier de tâmplărie în Hartenfels, Germania, acolo unde și astăzi se află sediul central al companiei. În anul 1950, după mai multe etape de dezvoltare a atelierului și evenimentele agitate din perioada  celor două războaie mondiale, Franz Huf a călcat pe urmele tatălui său.

Până la acest moment, atelierul de tâmplărie s-a transformat într-o companie recunoscută la nivel național. Astăzi, HUF HAUS este condusă de către Georg Huf, cel care a preluat afacerea în anul 1996, de la tatăl său, Franz.

În prezent, compania s-a extins, iar astăzi numără 19 birouri și case showroom în Europa și clienți mulțumiți în toată lumea.

HUF HAUS_ART 5

Portofoliul HUF HAUS este caracterizat de o eleganță atemporală și se identifică prin arhitectura remarcabilă și designul clasic.  Fiecare construcție are un aspect distins, dar în același timp modern, creând o simbioză perfectă între lemn și sticlă și menținând un grad de eficiență energetică ridicat.

Mai mult, fiecare componentă este proiectată și creată în fabrica HUF, din Germania, asigurând o calitate excepțională a produsului final. Indiferent de modelul ales, fie ART, fie modum:, construcțiile HUF HAUS sunt inovatoare și sofisticate și pot fi adaptate la cerințele și preferințele fiecărui client.

Designul premiat al HUF HAUS a reprezentat primul pas în construcția clădirilor moderne cu structură de lemn la cele mai înalte standarde estetice. Modelul clasic a fost adaptat de-a lungul anilor, aliniindu-se preferințelor contemporane pentru a livra eleganță într-o manieră modernă și sofisticată.

HUF HAUS este liderul de piață în Europa în materie de arhitectură contemporană de tip post-and-beam. Compania produce aproximativ 100 de case în fiecare an (clădiri rezidențiale, precum și comerciale), din care aproximativ 40% sunt exportate la nivel mondial, chiar și în China.

În anul 2015, firma cu un număr de 430 de angajați a înregistrat o cifră de afaceri de 80 de milioane de euro. Numele HUF HAUS reprezintă dedicarea și efortul unei familii, care continuă să  opereze și să dezvolte o afacere de peste 100 de ani, care astăzi se află la a treia generație de lideri.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: