Huawei a vândut peste 9 mil. de unități din P9 la nivel global Huawei a vândut peste 9 mil. de unități din P9 la nivel global
Changzhu Li, Vicepreședintele Huawei Consumer Business Group, a anunțat recent faptul că Huawei P9 a depășit cifra de 9 milioane de unități vândute la... Huawei a vândut peste 9 mil. de unități din P9 la nivel global

Changzhu Li, Vicepreședintele Huawei Consumer Business Group, a anunțat recent faptul că Huawei P9 a depășit cifra de 9 milioane de unități vândute la nivel global, începând din luna aprile, când produsul a fost lansat. Astfel, P9 este primul smartphone premium Huawei al cărui volum de vânzări este așteptat să depășească 10 milioane de unități.

“În ultimele șase luni de la lansare, Huawei P9 a primit numai laude și review-uri pozitive, atât din partea pasionaților de fotografie, cât și din partea jurnaliștilor și bloggerilor de tehnologie. Aceștia laudă în mod special performantul sistem dual-camera, proiectat în colaborare cu brandul legendar Leica Camera AG”, a spus Li.

Huawei P9 este primul smartphone rezultat în urma colaborării dintre Huawei și Leica și integrează un sistem dual-camera remarcabil.

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În anul 2015, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Rusia, India și China.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: