HTC Vive ajunge în România și în alte opt țări din Europa HTC Vive ajunge în România și în alte opt țări din Europa
HTC Vive, casca cu ochelari VR, va ajunge începând din data de 1 martie pe alte nouă piețe europene. Pe listă se numără și România,... HTC Vive ajunge în România și în alte opt țări din Europa

HTC Vive, casca cu ochelari VR, va ajunge începând din data de 1 martie pe alte nouă piețe europene.

Pe listă se numără și România, alături de Bulgaria, Croația, Republica Cipru, Estonia, Grecia, Ungaria, Slovacia și Slovenia. Clienții din aceste piețe pot plasa comenzi începând de astăzi, accesând www.vive.com.

“În urma primirii entuziaste de către critici a sistemului Vive în Europa de Vest, suntem încântați să extindem disponibilitatea acestuia pentru încă nouă țări din regiunea Europei Centrale și de Est. Cele nouă țări adiționale în care putem livra Vive găzduiesc unii dintre cei mai avizi gameri de PC din Europa, și ne oferă o oportunitate uriașă de a ne aduce revoluționarul sistem de realitate virtuală room-scale în fața și mai multor clienți. Abia așteptăm să prezentăm Vive unui nou val de fani VR în 2017”, a precizat Peter Frolund, VP pentru VR (Europa) la HTC.

Primul album VR din lume, lansat de o celebră cântăreață islandeză alături de HTC

Vive, care a fost lansat anul trecut în aprilie la un preț de 899 de euro, este disponibil acum în peste 30 de țări europene.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: