Hotel Epoque vrea afaceri cu 8% mai mari în 2016 din camere de lux și artă culinară Hotel Epoque vrea afaceri cu 8% mai mari în 2016 din camere de lux și artă culinară
Boutique hotelul Epoque, unitate clasificată la 5 stele, desemnat recent cel mai bun hotel din România de către TripAdvisor, anunță o creștere de peste... Hotel Epoque vrea afaceri cu 8% mai mari în 2016 din camere de lux și artă culinară

Boutique hotelul Epoque, unitate clasificată la 5 stele, desemnat recent cel mai bun hotel din România de către TripAdvisor, anunță o creștere de peste 11% a cifrei de afaceri în anul 2015, raportând venituri de aproximativ 2,24 milioane euro față de 2 milioane de euro în 2014, performanță datorată evoluției pozitive înregistrată de structura de cazare și a dezvoltării segmentului F&B.

Totodată, pentru anul 2016 oficialii unității au bugetat venituri de 2,4 milioane de euro și o creștere de 8% a cifrei de afaceri. În același timp, aceștia vizează creșteri de 30% pe segmentul F&B și de 20% pe segmentul Events.

În ultimul an Epoque și-a consolidat poziția pe piața de lux din România pe cele trei segmente de business: boutique hotelul de lux Epoque, restaurantul gastronomic L’Atelier – l’art culinaire și Epoque Events Gallery.

Segmentul F&B a depășit previziunile bugetate pentru 2015 și a înregistrat o dublare a numărului de clienți, realizând venituri care reprezintă 36% din cifra totală de afaceri. Pe acest segment de business 58% din venituri provin din restaurant și  42% din MICE.

TripAdvisor 2016 Travelers’ Choice Awards:Epoque, cel mai bun hotel de lux din România

În luna ianuarie Hotel Epoque a fost desemnat cel mai bun hotel din România de către TripAdvisor, cea mai mare platformă online de călătorii din lume. În cadrul premiilor Travelers’ Choice 2016 pentru hoteluri Hotel Epoque s-a aflat pe locul 1 în topul celor mai bune 25 hoteluri din România și în top 10 hoteluri de lux din România și a fost menționat în top 3 Best Service Hotels. Este cel de al patrulea an consecutiv în care Epoque primește Travelers’ Choice Award pe segmentul de lux.

Diana Popescu_CEO_Epoque„Hotel Epoque a devenit un reper pe piața hotelieră de 5 stele datorită gamei de facilități și servicii de luxe pe care o propune, datorită atenției pe care o acordăm oaspeților noștri și mulțumită echipei devotate conceptului high class services. Pentru 2016 ne propunem să consolidăm această poziție de lider pe piața de lux din România și să dezvoltăm fiecare segment de business în parte. Facem o prioritate din menținerea reputației de cel mai bun hotel de 5 stele din România, din consacrarea restaurantului L’Atelier ca destinație în sine pentru iubitorii artei culinare și din poziționarea Epoque Events Gallery în topul opțiunilor pentru organizarea de evenimente premium în București”, declară Diana Popescu (foto), Owner & CEO Epoque.

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele ce se adresează călătorilor de business și de leisure, oferind o paletă largă de facilități și un grad înalt de personalizare a serviciilor. Hotel Epoque pune la dispoziția oaspeților săi un concept structural cu spații de locuit generoase, exclusiv de tip apartament, ce asigură întreg confortul pentru lucru și relaxare. Epoque are 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceză, wintergarden și spa, dar și un centru de conferințe și un club ideal pentru petreceri private.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: