La patru ani de la deschidere, Hotel Epoque isi consolideaza statutul de cel mai bun boutique hotel de cinci stele din Bucuresti, operand cu...

Epoque HotelLa patru ani de la deschidere, Hotel Epoque isi consolideaza statutul de cel mai bun boutique hotel de cinci stele din Bucuresti, operand cu un grad de ocupare constant peste media capitalei si raportand venituri in crestere, performanta rezultata atat din facilitatile de cazare cat si din MICE.

Hotel Epoque anunta o crestere de 28% a cifrei de afaceri in primele noua luni ale anului 2014 fata de perioada similara a anului trecut, raportand venituri de aproximativ 1,5 milioane euro, performanta bazata pe cresterea veniturilor rezultate din cazare cu 13% si a veniturilor rezultate din segmentul MICE cu peste 275%.

Business boutique-ul Epoque a inregistrat un grad mediu de ocupare de 71% in primele noua luni ale anului 2014, cu 9% peste media pietei din Bucuresti, estimata la 62% (sursa: STR Global). In perioada ianuarie-septembrie 2014, Hotel Epoque a operat cu o ocupare 75.2% in zilele saptamanii, ceea ce reprezinta o crestere de 9% fata de perioada similara a anului trecut, si cu o ocupare de 65.4% in zilele de weekend, in crestere cu 20%.

Deschis in octombrie 2010 dupa o investitie de 8 milioane de euro, Epoque reprezinta un concept unic in peisajul hotelier de cinci stele, fiind singurul boutique care reuneste toate atributele unei experiente de lux – cazare, gastronomie si Spa – si primul hotel din categoria de cinci stele din Bucuresti care pune la dispozitia oaspetilor spatii de cazare ample, exclusiv de tip apartament.

La 4 ani de la lansare, Epoque reprezinta o destinatie de cinci stele completa atat pentru calatoriile de leisure cat si pentru segmentul corporate. Odata cu finalizarea investitiei de 500 000 euro realizate in anul 2013 in propriul conferences & events center, conceptul Epoque integreaza si o performanta infrastructura pentru organizarea de evenimente premium.

Hotel Epoque estimeaza venituri de 2 milioane de euro la finalul lui 2014 si o crestere de 18% a cifrei de afaceri fata de anul 2013.

Diana Popescu_ CEO Epoque“Acum 4 ani aveam viziunea de a introduce pe piata de cinci stele un concept ambitios, sofisticat si atipic pentru cultura locala: un proiect boutique de cinci stele, care sa ofere calatorilor déjà familiarizati cu standardele boutique de lux o experienta autentica si memorabila, construita pe coordonatele de confort in care sa se regaseasca. Astazi, suntem mandri sa vedem ca Epoque a consacrat pe piata un concept luxury complet, devenit un reper pe segmentul boutique de cinci stele din Romania si din Europa. Experienta pe care Epoque o ofera oaspetilor sai include, pe langa servicii impecabile, si un mix ideal de confort, gastronomie si well-being, adica exact acele trasaturi care desavarsesc profilul unui sejur. 2014 reprezinta anul de maturitate pentru noi, in care ne-am propus sa ne consolidam statutul dobandit, sa ne mentinem reputatia online de cel mai bun hotel de 5 stele din Romania si sa dezvoltam segmentul de MICE.”

Diana Popescu, Owner & CEO Epoque

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele ce se adreseaza calatorilor de business si de leisure cu standarde ridicate de calatorie, oferind o paleta larga de facilitati si un grad inalt de personalizare a serviciilor. Epoque are 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, wintergarden si spa, dar si un centru de conferinte si un club ideal pentru petreceri private.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: