TripAdvisor, cea mai mare platforma online de calatorii din lume, a anuntat castigatorii premiilor Travelers’ Choice 2015 pentru hoteluri. Editia din acest an prezinta...
EpoqueHotelTripAdvisor, cea mai mare platforma online de calatorii din lume, a anuntat castigatorii premiilor Travelers’ Choice 2015 pentru hoteluri.

Editia din acest an prezinta 8,151 proprietati castigatoare din intreaga lume, acoperind opt regiuni de pe glob. Castigatorii Travelers’ Choice sunt alesi pe baza recenziilor si opiniilor a milioane de calatori TripAdvisor, inregistrate pe parcursul anului trecut. Proprietatile clasate in topul clasamentului reprezinta repere de valoare si calitate a serviciilor.

Prezenta editie a Travelers’Choice Awards reuneste proprietatile cu adevarat exceptionale din intreaga lume, identificate in urmatoarele categorii: Top Hotels, Bargain, Luxury, Small Hotels, B&Bs and Inns, Family, Romance and Service.

Boutique-hotelul Epoque din Capitala este distins pentru excelenta in categoriile Luxury, Top Hotels si Service fiind recunoscut drept cel mai bun hotel de cinci stele din Romania. Unitatea de cinci stele din apropierea parcului Cismigiu din Bucuresti se afla pe locul intai in categoriile Top Hotels si Luxury, si clasandu-se in pozitia a doua in categoria Service.

Travel trends: cele mai cool hoteluri pentru 2015, varianta TripAdvisor – Galerie foto!

Hotel Epoque se adreseaza turistilor FIT (free independent travelers) de business si de leisure, cu standarde ridicate de calatorie si care au o predilectie pentru conceptul de boutique hotel, preferand servicii personalizate si o experienta premium in explorarea culturii locale.

Hotel Epoque este un boutique hotel de cinci stele ce se adreseaza calatorilor de business si de leisure cu standarde ridicate de calatorie, oferind o paleta larga de facilitati si un grad inalt de personalizare a serviciilor. Hotel Epoque reprezinta o experienta deluxe, punand la dispozitia oaspetilor sai un concept structural cu spatii de locuit generoase, exclusiv de tip apartament, ce asigura intreg comfortul pentru lucru si relaxare, devenind astfel o optiune ideala pentru sejururile medii si lungi. Epoque are 45 apartamente, un restaurant de gastronomie franceza, winter garden si spa.

 

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: