Hornbach vinde palmieri direct din parcare Hornbach vinde palmieri direct din parcare
Hornbach, unul dintre principalii retaileri de materiale de construcţii şi grădinărit de pe piaţa locală, continuă seria de proiecte speciale începute în luna iunie.... Hornbach vinde palmieri direct din parcare
palmieriHornbach, unul dintre principalii retaileri de materiale de construcţii şi grădinărit de pe piaţa locală, continuă seria de proiecte speciale începute în luna iunie. Astfel, timp de două zile, clienţii au posibilitatea de a alege dintr-o cantitate impresionantă de palmieri aflaţi la vânzare direct în parcarea magazinelor.

„Acesta este cel de-al doilea eveniment de acest fel şi se adresează cu precădere clienţilor care îşi doresc să îşi amenajeze o grădină bogată, impunătoare, care să îi ajute să se relaxeze, sau chiar un balcon”, a declarat Mugurel-Horia Rusu, Director General al Hornbach România.

Astfel, în zilele de 5 şi 6 iulie, clienţii Hornbach vor găsi parcarea amenajată cu raioane de pe care pot alege dintr-un sortiment vast de palmieri.

Fie că vorbim de cei de dimensiuni reduse, precum Chamaedorea Elegans, sau despre cei care pot fi plantaţi şi în spaţii deschise, precum Trachycarpus fortunei, clienţii vor avea de ales din 20 de astfel de soiuri.

 „Clienţii noştri sunt atraşi tot mai mult de amenajarea spaţiilor de relaxare, iar prin acest tip de acţiune ne dorim să îi oferim un sprijin suplimentar”, a subliniat Mugurel-Horia Rusu.

În România, Hornbach a deschis primul magazin în 2007, iar în acest moment deţine cinci magazine: trei în Bucureşti (Berceni, Militari şi Baloteşti), unul în Braşov şi unul în Timişoara fiecare din acestea având o suprafaţă de peste 22.000 mp.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: