Home & Deco: Top 5 mese de living Home & Deco: Top 5 mese de living
Alegerea unei mese pentru livingul unde îți întâmpini la sfârșit de săptămână prietenii sau unde iei masa alături de familie este un simplu exercițiu de... Home & Deco: Top 5 mese de living

Alegerea unei mese pentru livingul unde îți întâmpini la sfârșit de săptămână prietenii sau unde iei masa alături de familie este un simplu exercițiu de imaginație pentru cei mai mulți dintre noi. Chiar dacă, zi de zi suntem bombardați cu oferte online, cel mai important este să mergeți să vă alegeți mobila într-un magazin de profil. De ce?

Atunci când nu sunteți siguri de ceea ce vi se potrivește, în reţelele de magazine consilierii sunt instruiți pentru a vă ajuta să luați cea mai bună decizie în privința alegerii unei mese, a scaunelor sau a mobilierului pe care vreți să îl cumpărați.

Noi am făcut un simplu test și am trecut pragul celor de la LEM’S în căutarea unei mese de living și a 6 scaune asortate. Cel mai greu ne-a fost să ne decidem asupra produselor și asta datorită celor câteva zeci de pachete oferite de producător. După un prim raid de câteva minute prin magazin, am cerut și ajutorul unui consultant. Ne-a ajutat cu câteva sfaturi și așa am reușit să mai reducem din alegerile făcute inițial.

Am rămas, însă, blocați la 5 pachete de 6 scaune (cu aceeași culoare de tapițerie) alături de orice masă din oferta magazinului. Prețurile sunt diferite și alese pentru cei cu venituri mici, medii, dar și mari. Cum vi se par alegerile noastre?

pachet masa arena si scaune silouette

Pachet masă Arena și 6 scaune Silouette – Preț: 1268 Lei

 

pachet masa new york si scaune tokyo

Pachet masă mică New York și 6 scaune Toyo – Preț: 2558 Lei

 

pachet masa si scaune shape

Pachet masă Shape și 6 scaune Shape – Preț: 2906 Lei

 

pachet masa lems

Pachet masă Panama și 6 scaune Canada L – Preț: 3498 Lei

 

pachet masa zepelin

Pachet masă Zeppelin blat sticlă și 6 scaune Race – Preț: 2578 Lei

Și dacă tot vorbim de camere de zi, mai trebuie pus că designerii LEM’S au înţeles că românii folosesc această încăpere fie ca loc de primit musafirii, fie ca loc de joacă pentru copii, loc de servit masa, ca birou sau chiar ca loc de dormit. Astfel că în reţeaua LEM’S sunt expuse programe de mobilier care țin cont de toate aceste posibile întrebuințări ale spațiului.

Am aflat, astfel, că programele de mobilă LEM’S sunt create diferențiat pentru a satisface nevoile clienților cu venituri mici, medii, dar exista și vârfurile de gamă pentru românii cu venituri mari. LEM’S oferă astfel mobiler de calitate, modern, rezistent, primitor, bine integrat în ambianța oricărui cămin autohton, mobilier „made in Romania”.

În prezent reţeaua LEM’S are cea mai mare acoperire la nivel naţional, peste 66.000 metri pătrați de retail amenajați în aproape toate judeţele ţării.

Fabrica Lemet din Brebu a fost înfiinţată în 1991, în prezent halele de producţie şi depozitare acoperă o suprafaţă de peste 36.000 metri pătrați. Capacitatea actuală anuală de prelucrare a fabricilor de mobilă Lemet este de aproximativ 3.500.000 de panouri tip PAL.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: