Home & Deco: Cum să dai restart casei tale! Home & Deco: Cum să dai restart casei tale!
Investim, zi de zi, în haine, alimente, sală de fitness, mașini, educație, dar de ce să nu investim și în casa noastră? La fel... Home & Deco: Cum să dai restart casei tale!

Investim, zi de zi, în haine, alimente, sală de fitness, mașini, educație, dar de ce să nu investim și în casa noastră? La fel ca moda, stilul decorului interior se schimbă mereu și se reinventează. În timp ce unele persoane își aleg decoratori de interior, alții decid să meargă pe propriul instinct și își aleg singuri o serie de obiecte home&deco minimaliste care să le înfrumusețeze locuința. Și nu procedează deloc greșit!

Indiferent de buget, spațiu, scop sau stil, cei de la Arkka vă vor arăta cum să vă creați propria bucată de rai pe pământ! Iar pentru a le cere sfatul sau doar pentru a vă inspira nu trebuie decât să le treceți pragul în magazinul care se află în galeria comercială Feeria din Băneasa Shopping City. Noi am aruncat o privire prin magazin și ne-am îndrăgostit de toate obiectele de decor de aici.

Știm că fiecare dintre noi preferă un anumit stil, unii vor tonuri neutre, alții doresc culorile puternice sau, de ce nu, mulți aleg să meargă pe varianta minimalistă. Și chiar dacă amestecați aceste stiluri nu este deloc greșit atâta timp cât obiectele pe care le puneți în casa voastră vă aduc bucurie.

Ba mai mult, chiar puteți da un trend printre prieteni voștri, pentru că atunci când vine vorba de elemente de home&deco există ceva pentru toată lumea! Și asta pentru că atunci când vorbești de casa ta presupune să te simți relaxat, fericit, confortabil.

Noi am decis, astăzi, să vă arătăm o parte din produsele pe care le găsiți la Arkka, iar voi decideți care dintre acestea vi se potrivesc. Investiția în obiecte de decor nu trebuie să fie costisitoare, dar cu siguranță trebuie să fie o bucurie.

Vă mai spunem doar atât: nu, nu este science fiction, culorile chiar vă influențează starea de spirit. Așa că, dacă alegeți culori îndrăznețe trebuie să știți că acestea ar trebui să fie folosite mai ales în camerele pe care nu le frecventați prea mult. Pentru camerele pe care le utilizați frecvent, recomandăm culorile de bază.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: