Home & Deco: Cinci sfaturi pentru amenajarea băii Home & Deco: Cinci sfaturi pentru amenajarea băii
Provocarea permanenta pentru industria amenajarilor de interior este gasirea unor modalitati de dezvoltare armonioasa. Totodata, personalizarea propriei locuinte reprezinta un lucru esential pentru asigurarea... Home & Deco: Cinci sfaturi pentru amenajarea băii

Provocarea permanenta pentru industria amenajarilor de interior este gasirea unor modalitati de dezvoltare armonioasa. Totodata, personalizarea propriei locuinte reprezinta un lucru esential pentru asigurarea confortului din viata personala. Pentru indeplinirea acestui scop, achizitionarea de accesorii baie care sa atraga privirile invitatilor, in timp ce se remarca prin elemente performante de functionalitate, este un element foarte important. 

Echipa BATERII-LUX.ro, furnizor specializat in produse si accesorii baie, ne-a oferit cateva sfaturi pentru a face mai usoara alegerea lucrurilor potrivite pentru baia ta.

  1. Cunoaste-ti bugetul 

Inainte de a incepe amenajarea sau redecorarea locuintei, este important sa stii de cati bani dispui. Acest lucru te va determina sa alegi doar lucrurile care se potrivesc foarte bine in cadrul baii tale. In acest fel, poti achizitiona accesorii baie de calitate, la un pret accesibil.

  1. Prioritizeaza

Inainte de a incepe cumparaturile, gandeste-te la ce ai nevoie cu adevarat. In general, spatiul din baie este de dimensiuni restranse, de aceea trebuie sa ai in considerare gasirea unei armonii intre functionalitate si aspectul estetic.

  1. Cauta produse de calitate la preturi accesibile

O prejudecata in randul majoritatii este faptul ca ceea ce este scump este si mai bun. Cu toate acestea, exista numeroase produse care se gasesc la preturi accesibile si sunt si de calitate. Asadar, cumpara inteligent!

  1. Valorifica-ti, in mod inteligent, spatiul din baie

Dupa ce ai achizitionat lucrurile de baza, specifice oricarei bai, analizeaza ce spatiu ai la dispozitie pentru a-l accesoriza. Accesoriile sunt elementele cheie care dau personalitate baii tale si ofera un aer proaspat incaperii.

  1. Acorda importanta luminozitatii

Unii oameni considera ca lumina nu este atat de importanta intr-o baie, insa valoarea sa este vitala. Alege elemente de iluminat care pun in evidenta spatiul din baie si confera o atmosfera deosebita. Poti folosi o aplica de perete, spoturi sau lustre, asezate in locuri strategice.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: