H & M Hennes & Mauritz AB aduce din 30 noiembrie la Piatra Neamţ, modă şi calitate la cel mai bun preţ, în cadrul...

H&M (4)H & M Hennes & Mauritz AB aduce din 30 noiembrie la Piatra Neamţ, modă şi calitate la cel mai bun preţ, în cadrul celui mai nou magazin din complexul comercial Winmarkt  (Bulevardul Decebal nr. 15).

Cu o suprafaţă de vânzare de peste 1.400 metri pătraţi, H&M Piatra Neamţ îşi aşteaptă clienţii cu cele mai noi tendinţe în materie de modă pentru femei, bărbaţi, adolescenţi şi copii.

“Suntem bucuroşi să inaugurăm magazinul numarul 38 la Piatra Neamţ şi ne aşteptăm ca H&M să fie întâmpinat cu entuziasm de iubitorii de modă din acest oraş”, declară Ralf Wein, Country Manager H&M România.

Printre noutățile pe care le oferă magazinul se numără şi colecția H&M Holiday 2014, care conține piese stilate, clasice şi seducătoare, care pot fi dăruite celor dragi de Sărbători sau folosite pentru a alcătui ţinute cu totul speciale.

Magazinul H&M din cadrul centrului comercial Winmarkt îşi va deschide porțile pe data de 30 noiembrie, de la orele 11.00 cu numeroase oferte şi surprize. Astfel, primii 50 de clienţi ai noului magazin vor primi carduri de cumpărături în valoare de 50 de lei. În plus, la fiecare 100 de lei cheltuiți, clienții vor primi automat câte un voucher în valoare de 30 de lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: