H & M Hennes & Mauritz AB lansează în centrul comercial  Winmarkt din Galaţi magazinul cu numărul 31 din ţară. Cel de-al doilea magazin...
H&M (4)H & M Hennes & Mauritz AB lansează în centrul comercial  Winmarkt din Galaţi magazinul cu numărul 31 din ţară.

Cel de-al doilea magazin H&M din oraş are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.500 metri pătraţi şi îşi aşteaptă clienții începând cu data de 10 aprilie, în cadrul centrului comercial Winmarkt, din Str. Domnească nr 24.

“Suntem extrem de încântați să deschidem cel de-al doilea magazin H&M din Galați. Primul nostru magazin din oraş a fost foarte bine primit, astfel ca avem aşteptări optimiste şi pentru magazinul pe care îl deschidem acum ”, declară Ralf Wein, Country Manager H&M România.

Printre noutățile magazinului se numără şi colecția H&M Conscious, care conţine piese în tendinţe realizate integral din materiale sustenabile.

H&M din cadrul centrului comercial Winmarkt îşi va deschide porțile pe data de 10 aprilie, de la orele 11.00 cu numeroase oferte şi surprize. Astfel, primii 50 de clienţi ai noului magazin vor primi carduri de cumpărături încărcate cu 50 de lei. În plus, la fiecare 100 de lei cheltuiți clienții primesc automat câte un voucher de 30 de lei.

Începând cu 11 aprilie magazinul H&M din centrul comercial Winmarkt va fi deschis publicului în fiecare zi, inclusiv sâmbăta şi duminica, în intervalul orar 10.00 – 21.00.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: