Retailerul suedez de fashion Hennes & Mauritz (H&M) deschide în data de 16 octombrie primul magazin din Târgu Jiu, ajungând astfel la 37 de...
H&M (4)Retailerul suedez de fashion Hennes & Mauritz (H&M) deschide în data de 16 octombrie primul magazin din Târgu Jiu, ajungând astfel la 37 de locaţii pe piaţa din România.

Cea mai recentă unitate se va inaugura în cadrul centrului comercial Târgu Jiu Shopping City şi va avea o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.700 de metri pătraţi pe care se vor regăsi cele mai recente colecţii create de designerii retailerului pentru femei, bărbaţi, tineri şi copii.

Fashion trends: suedezii de la H&M au vândut în România haine de 94 mil. euro în 9 luni

Lanţul de fashion H&M, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa internaţională de profil, a raportat o majorare de 39% a vânzărilor la nivel local în primele 9 luni ale acestui an comparativ cu perioada similară a anului trecut, până la nivelul de 64 milioane coroane suedeze (circa 94 de milioane de euro).

Compania suedeză a deschis 7 noi magazine pe piaţa din România în primele trei trimestre ale anului.

În ceea ce priveşte veniturile totale înregistrate de grupul suedez la 9 luni, oficialii H&M au precizat că vânzările au crescut în monede locale cu 15%, în timp ce în coroane suedeze creşterea a fost de 18%, compania înregistrând venituri de circa 127 de miliarde de coroane suedeze (13,8 miliarde de euro).

În ultimul trimestru, H&M a înregistrate venituri de 45,2 miliarde de coroane suedeze (aproximativ 5 miliarde de euro), un avans de 21% faţă de perioada similară din 2013.

În plus, retailerul a avut la 9 luni un profit net de 13,7 miliarde de coroane (1,5 miliarde de euro).

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: