H&M, 14 magazine în București H&M, 14 magazine în București
Retailerul suedez de modă H&M, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața europeană de profil, ajunge la 47 de magazine în țara... H&M, 14 magazine în București

Retailerul suedez de modă H&M, unul dintre cei mai mari jucători de pe piața europeană de profil, ajunge la 47 de magazine în țara noastră, odată cu inaugurarea unei noi unități începând cu data de 1 septembrie.

Cea mai nouă unitate a companiei se deschide în ParkLake și marchează cel de-al 14 –lea magazin H&M din București.  De la începutul anului 2016, H&M a deschis alte 4 noi unități în România.

Dispus pe două niveluri și cu o suprafață de vânzare de peste 2.300 mp, al 14-lea magazin al H&M din București aduce vizitatorilor și cumpărătorilor un mix al celor mai importante conceptele și piese vestimentare ale brandului pentru femei, bărbați și copii.

ParkLake se deschide pe 1 septembrie. Ce branduri noi îşi fac intrarea pe piaţa din România

Potrivit reprezentanților retailerului, ziua deschiderii, 1 septembrie, va fi marcată de numeroase surprize, printre care se numară reducerile de 20% acordate pentru cumpărăturile de peste 150 de lei. De asemenea, primii 100 de vizitatori ai magazinului din data deschiderii vor primi câte un card de cumpărături în valoare de 50 de lei.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: