Herbalife Nutrition si Fundatia Herbalife Nutrition doneaza 3 milioane de dolari pentru a ajuta la eradicarea foametei Herbalife Nutrition si Fundatia Herbalife Nutrition doneaza 3 milioane de dolari pentru a ajuta la eradicarea foametei
Herbalife Nutrition, companie globală de top în domeniul nutriției, celebrează succesul inițiativei Nutrition for Zero Hunger (Nutriție pentru Zero Foamete). Această inițiativă își propune... Herbalife Nutrition si Fundatia Herbalife Nutrition doneaza 3 milioane de dolari pentru a ajuta la eradicarea foametei

Herbalife Nutrition, companie globală de top în domeniul nutriției, celebrează succesul inițiativei Nutrition for Zero Hunger (Nutriție pentru Zero Foamete). Această inițiativă își propune să combată foametea și, până în acest moment, compania și Herbalife Nutrition Foundation au donat peste 3 milioane de dolari ca ajutor financiar și material.

Conform Food and Agricultural Organization, una din trei persoane din lume suferă de o anumită formă de subnutriție. Nutrition for Zero Hunger vizează îmbunătățirea situației cât mai multor comunități posibil, prin nutriție sănătoasă și educație, finanțând organizații globale de top, inclusiv Feed the Children și The Hunger Project, printre altele.

“Știm de ce este nevoie pentru a eradica foametea și avem capacitatea de a o face. Adevărata întrebare este dacă avem dorința de a o face. Lucrând împreună cu organizațiile noastre partenere dedicate, ne-am asumat angajamentul de a face ce ne stă în putere pentru a eradica foametea și de a ajunge la comunități din întreaga lume. Mai sunt încă multe de făcut și nu vom renunța până nu vom elimina complet foametea,” a declarat Alan Hoffman, Executive Vice President for Corporate Affairs în cadrul Herbalife Nutrition.

Fiind aliniată la al doilea Obiectiv ONU pentru dezvoltare durabilă – Zero Foamete, prin care se dorește eradicarea foametei în toate formele acesteia până în 2030 și asigurarea accesului la alimentație și o nutriție mai bună în întreaga lume, iată care sunt realizările de până acum ale inițiativei Nutrition for Zero Hunger, împreună cu partenerii acesteia:

 • A oferit aproape 700.000 de mese nutritive copiilor și familiilor
 • A donat peste 800.000 de porții cu produse Herbalife Nutrition comunităților în dificultate
 • A sprijinit peste 87.000 de beneficiari cu suplimente alimentare esențiale și educație nutrițională pentru a reduce carențele nutritive și pentru a sprijini dezvoltarea sănătoasă a copiilor

Fiind o companie globală, multe dintre cele 94 de țări unde operează Herbalife Nutrition găsesc diferite moduri pentru a avea impact în propriile comunități prin intermediul inițiativei Nutrition for Zero Hunger:

 • America de Nord
  • Printr-un parteneriat cu Feed the Children, fondurile au fost utilizate pentru a oferi mese și produse alimentare și esențiale familiilor din Statele Unite.
  • Produse Herbalife Nutrition în valoare de peste 1,4 milioane de dolari au fost donate către cel puțin cinci organizații non-profit.
  • Peste 1.500 de kg de alimente au fost oferite băncilor alimentare locale.
 • Mexic
  • Prin intermediul organizațiilor non-profit locale, au fost donate aproximativ 5.600 de unități de produse Herbalife Nutrition, oferind 168.000 de porții bogate în nutrienți.
 • Asia Pacific
  • Un program educațional de 12 săptămâni, intitulat “Nutrition for Zero Hunger STAR Program”, îi învață pe copii să dezvolte obiceiuri alimentare sănătoase și exerciții fizice regulate. Participanții în program includ 22 de parteneri Casa Herbalife Nutrition Foundation și peste 1.200 copii din nouă țări.
 • America Centrală și de Sud
  • 20 de organizații non-profit au primit fonduri pentru a ajuta la eforturile împotriva COVID-19 și a dezastrelor cauzate de uraganele Eta și Iota.
  • 15 organizații non-profit din 13 țări au primit peste 380.000 de unități de produse Herbalife Nutrition
 • China
  • Fonduri pentru educarea a aproape 1.500 de medici din mediul rural cu privire la importanța nutriției de calitate în eradicarea foametei.

Din 2005, compania s-a dedicat acțiunilor de ajutorare prin intermediul Herbalife Nutrition Foundation (HNF). HNF sprijină 168 de parteneri Casa Herbalife Nutrition la nivelul comunității de pe întreg globul care ajută comunitățile vulnerabile social să aibă o nutriție adecvată și organizațiile axate pe promovarea accesului, educației și abilitării în zona nutriției corespunzătoare, a stării de bine generale și a ajutorului în caz de calamitate. În 2020, Fundația a donat 4,47 de milioane de dolari pentru 168 din programele sale Casa Herbalife Nutrition pentru a ajuta la îmbunătățirea comunităților locale.

Herbalife Nutrition este o companie globală care a schimbat viața oamenilor oferind produse nutriționale excepționale și o oportunitate de afaceri dovedită pentru distribuitorii săi independenți încă din 1980. Compania oferă produse de înaltă calitate care au la bază studii științifice, vândute în peste 90 de țări de către distribuitori independenți.

Aceștia oferă consiliere individuală și o abordare orientată spre comunitate, iar acest lucru îi inspiră pe clienți să adopte un stil de viață mai sănătos, mai activ. Prin inițiativa globală, de eradicare a foametei, Herbalife Nutrition se angajează, de asemenea, să ofere nutriție și educație comunităților din întreaga lume.

Prin intermediul Nutrition for Zero Hunger, Herbalife Nutrition s-a dedicat eradicării foametei, insecurității alimentare și subnutriției. În calitate de lider în industria nutriției, ne-am asumat angajamentul de a aborda această nevoie prin eforturi combinate pentru acces la nutriție sănătoasă și educație nutrițională.

Nutrition for Zero Hunger este aliniată la al doilea obiectiv de dezvoltare durabilă al Organizației Națiunilor Unite, care face apel la măsuri îndrăznețe pentru combaterea malnutriției în toate formele sale până în 2030, precum și soluții de a pune capăt foametei globale și de a îmbunătăți nutriția în întreaga lume. Inițiativa abordează foametea globală, siguranța alimentară și subnutriția prin angajamente cheie care să asigure un acces mai mare, educație și abilitare în ceea ce privește nutriția sănătoasă în întreaga lume.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: