Herbalife a lansat un nou produs: shake-ul proteic PRO 20 Select Herbalife a lansat un nou produs: shake-ul proteic PRO 20 Select
Herbalife România a lansat PRO 20 Select, un shake delicios cu aromă de vanilie, bogat în proteine din soia de calitate care asigură toţi... Herbalife a lansat un nou produs: shake-ul proteic PRO 20 Select

Herbalife România a lansat PRO 20 Select, un shake delicios cu aromă de vanilie, bogat în proteine din soia de calitate care asigură toţi nutrienții esențiali  corpului tău. Fiecare porție conține 20g proteine şi 6 g fibre, furnizând o treime din doza zilnică recomandată de 24 vitamine și minerale. Se poate prepara cu uşurinţă folosind apă, fiind astfel un produs potrivit pentru un stil de viaţă modern, activ.

PRO 20 Select este o modalitate ideală de a obţine proteine “complete” pe parcursul zilei. Aceste proteinele sunt obţinute din culturi de soia nemodificate genetic, care conţin toţi aminoacizii esenţiali pentru creşterea şi menţinerea masei musculare. În plus, datorită conținutului de vitamina B12 și vitamina C, PRO 20 Select asigură un nivel optim de energie în perioade aglomerate şi stresante – Realizat după o formulă nouă în laboratoarele Herbalife, acest shake proteic este un produs de top, fiind creat fără gluten şi lactoză, fără coloranţi sau îndulcitori artificiali şi folosind ingrediente de calitate, nemodificate genetic.

“Sunt foarte entuziasmat de lansarea acestui produs în România. Este o opţiune excelentă pentru persoanele active şi pentru cei care nu au timp să îşi pregătească mese complete din punct de vedere nutriţional. Aportul de proteine vegetale obținute din surse de calitate, gustul delicios şi uşurinţa cu care se prepară îl face un produs care care se adaptează perfect cu stilul de viaţă modern,” a declarat Romeo Căzănescu, Country Manager Herbalife România, Moldova şi Ungaria.

Asigurarea cantității şi a tipurilor de proteine potrivite ​​în fiecare zi este importantă din mai multe motive. Proteinele din organism sunt defalcate în aminoacizi, care intră în compoziţia muşchilor şi a sângelui, necesari pentru formarea acestora. De asemenea, au un rol important în refacerea tesuturilor – proces esenţial  în vindecarea rănilor, leziunilor şi contribuie la întreţinerea corespunzatoare a sistemului imunitar. Este important să avem un regim alimentar sănătos şi echilibrat, susţinut dacă este nevoie, de suplimente alimentare şi înlocuitori de masă pentru a beneficia de toţi nutrienţii necesari pentru a avea un – corp sănătos,” a declarat Conf. Univ. Dr. Corina Zugravu, medic primar Igiena Alimentației şi Nutriție şi membru în Comitetul Consultativ în Nutriţie al Herbalife.

PRO 20 Select poate fi inclus cu uşurinţă în rutina alimentară a unui stil de viaţă echilibrat şi activ de către vegetarieni, de către persoanele care doresc o gustare proteică nutritivă de calitate și este recomandat după antrenamentele fizice.

Informații despre gustările sănătoase şi aportul de micronutrienţi

Există un procent surprinzător de ridicat de persoane din mai multe țări din Europa care au deficit de vitamine şi minerale.  Unul dintre principalele motive îl reprezintă consumul constant de alimente bogat calorice, dar cu un nivel scăzut de nutrienți.

Deși o dietă completă și echilibrată oferă toate substanțele nutritive esențiale, corpul are nevoie de suplimente sau înlocuitori de masă, datorită stilului de viaţă modern care, de multe ori, ne sabotează obiectivele ce ţin de sănătate şi nutriţie.

În acest context, produsele uşor de preparat care au un aport energetic normal dar sunt bogate în nutrienți oferă o soluție excelentă. În plus, nu numai calitatea meselor principale este importantă, dar tipul de gustări pe care le consumăm influențează direct dieta noastră.

Studiile demonstrează că, în unele țări europene, gustările oferă până la 40% din consumul de calorii în fiecare zi iar din această perspectivă este important să alegem gustări care oferă nutrienți-cheie, cu o cantitate controlată de calorii.

În acest sens, sfatul specialiștilor este de a alege așa numitele gustări “inteligente” – gustări simple, ușor de preparat precum este şi PRO 20 Select.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: