Hello Kitty, Angry Birds și Terminator vin pe Android Wear Hello Kitty, Angry Birds și Terminator vin pe Android Wear
Ca și pe segmentul telefoanelor mobile smart, războiul se poartă și în wearables între aceiași doi eterni rivali: Android și iOS. Iar într-o bătălie... Hello Kitty, Angry Birds și Terminator vin pe Android Wear

Ca și pe segmentul telefoanelor mobile smart, războiul se poartă și în wearables între aceiași doi eterni rivali: Android și iOS. Iar într-o bătălie între Android Wear și Apple Watch, fiecare trebuie să vină cu un atu.

Unul dintre cele mai noi avantaje ale Android Wear: interfața ceasurilor smart care au la bază acest sistem de operare poate fi customizată complet pentru a afișa imagini venite de la o terță parte. Astfel, dacă simțiți nevoia de a vă personaliza ceasul în funcție de pasiuni sau de preferințele în materie de modă sau filme, aveți de ales dintre 17 mega branduri care s-au alăturat acestui proiect.

Potrivit TechCrunch, pe lista acestora se numără giganți din animație și jocuri, modă – de altfel, brandurile de fashion și bijuterii reprezintă cam jumătate din listă -, artiști sau filme. Deși nu este exclus ca o parte dintre aceste branduri să își dorească mai mult o prezență pe gadgetul lansat de Apple, pentru moment, acest lucru nu este posibil.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: