Health trends: Augmentarea gambelor, secretul picioarelor perfecte Health trends: Augmentarea gambelor, secretul picioarelor perfecte
Picioarele reprezintă una dintre principalele arme de seducție ale unei femei. Încă din anii `60, odată cu apariția fustei mini, tot mai multe femei... Health trends: Augmentarea gambelor, secretul picioarelor perfecte

Picioarele reprezintă una dintre principalele arme de seducție ale unei femei. Încă din anii `60, odată cu apariția fustei mini, tot mai multe femei au început să acorde picioarelor o atenție sporită.

Fie că vorbim despre picioarele interminabile ale modelelor de pe podium sau despre gambele perfecte ale vedetelor, trebuie să recunoaștem că acest fapt nu se datorează întotdeauna moștenirii genetice, ci și chirugiei plastice.

Augmentarea gambelor, una dintre cele mai căutate operații estetice din ultimii ani 

Evoluția chirurgiei estetice din ultimii ani a introdus o procedura de îmbunătățire a aspectului și formei gambelor, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, cunoscută ca augmentarea gambelor. Procedura constă în corectarea gambelor prin introducerea implanturilor de silicon ori injectarea cu acid hialuronic sau grăsime proprie. În cazul în care se dorește subțirea picioarelor, chirurgii esteticieni recomandă lipoaspirația prin care excesul de grăsime din zona gleznelor, genunchilor sau coapselor dispare.

Intervenția de augmentare a gambelor este recomandată atât persoanelor care doresc să își îmbunătățească aspectul picioarelor, cât și în cazul defectelor din naștere sau al accidentelor.

Implantul de gambă, cea mai eficientă soluție pentru picioare perfecte

Calin Dobos„Intervenția de augmentare a gambelor se face sub anestezie generală pentru implanturile de silicon sau injectarea de grăsime  și sub anestezie locală dacă se injectează acid hialuronic. Incizia se face în spatele genunchiului și în timp devine aproape invizibilă. În ceea ce privește durata intervenției, aceasta nu durează mai mult de o oră și nu necesită spitalizare decât maxim o zi de la intervenție. Cea mai eficientă metodă și soluția de lungă durată este implantul de silicon.”

Dr. chirurg estetician, Călin Doboș

în următoarele două săptămâni de la intervenție, pentru o recuperare cât mai rapidă, trebuie evitat efortul fizic, purtatul pantofilor cu toc și statul în picioare un timp îndelungat.

Implanturile nu vor reprezenta niciun disconfort pentru pacient, iar după recuperarea completă, corpul nu le va percepe ca pe niște „obiecte” străine. Această intervenție chirurgicală este permanentă, însă implanturile pot fi scoase la cerere.

Costul unei intervenții de augmentare a gambelor cu implant de silicon este de 2500 de euro.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: