Hard Rock Cafe Bucureşti anunţă numele de pe “afişul” World Burger Tour 2017 Hard Rock Cafe Bucureşti anunţă numele de pe “afişul” World Burger Tour 2017
Hard Rock Cafe te invită în World Burger Tour, un voiaj pentru care nu ai nevoie de paşaport! Burgeri legendari din jurul lumii ajung... Hard Rock Cafe Bucureşti anunţă numele de pe “afişul” World Burger Tour 2017

Hard Rock Cafe te invită în World Burger Tour, un voiaj pentru care nu ai nevoie de paşaport! Burgeri legendari din jurul lumii ajung în meniul restaurantului din Bucureşti pentru o perioadă limitată.

De la burgerul Tango Salsa, de inspiraţie argentiniană, cu felii de cârnat Chorizo şi ou prăjit, la rafinatul Riviera Burger, de origine franceză, cu brânză de capră, pastă de măsline verzi şi ardei chipotle, sau foarte generosul Tennesee Burger asezonat cu felii de murături şi salată de varză dupa o reţetă originară din Memphis, noua ofertă vă propune o simfonie de arome şi texturi.

În acest an, mai mult de 160 de burgeri locali, aflaţi în topul preferinţelor consumatorilor, au fost testaţi de echipa de specialişti culinari Hard Rock, iar cele mai populare alegeri au ajuns în meniul World Burger Tour. Noul meniu este disponibil până pe 25 iunie.

În mai şi iunie la Hard Rock Bucureşti veţi găsi:

  • Tango Salsa Burger (Buenos Aires, Argentina) – Burger din carne de vita Angus, la care adaugăm felii de cârnat Chorizo, salsa tradiţională Criolla, sos de usturoi Aioli, brânză Monterey Jack şi rucola proaspătă. Acoperim totul cu un ou prăjit şi cu o chiflă rumenită.
  • Tennessee BBQ Burger (Tennessee, United States) – Un burger la fel de vibrant precum acordurile muzicii country: carne de vită Angus trecută prin mix de condimente, asezonată cu felii de murături, salată de varză după o reţetă originară din Memphis, fâşii fragede de carne de porc, sos barbeque uşor picant, ceapă crocantă şi brânză Cheddar.
  • Riviera Burger (Nisa, Franţa) – O capodoperă a gustului în care carnea de vită Angus se îmbină cu arome de ardei Chipotle si pastă de masline verzi, rosii marinate, brânză de capră, frunze proaspete de rucola şi cartofi crocanţi.
  • When In Rome Burger (Roma, Italia) – Un burger opulent precum mesele din Roma antică: carne de vită Angus, Pancetta, sos Aioli, rucola proaspătă, brânză Ricotta şi roşii uscate.

Experienţa World Burger Tour este întregită de un preparat cu savoare locală:

  • Dracula Legendary este un burger la fel de impunător precum personajul de la care şi-a luat numele. Doar în acest burger vei găsi nu una, ci două chiftele suculente din carne de vită Angus, presărate cu condimente, înnobilate cu ceapă caramelizată, rondele de castravete murat şi roşii proaspete, încoronate apoi magistral cu felii de caşcaval afumat, bacon delicios şi chipsuri de sfeclă crocantă. Un sos barbecue “sângeriu” din sfeclă roşie asezonează perfect acest burger cu iz de poveste.

Afişul turneului World Burger Tour este completat de o selecţie de cocktailuri celebre:

  • Hurricane – Suc de portocale, mango şi ananas, împreună cu rom alb, rom negru, Disaronno Amaretto şi Monin Grenadine compun o băutură deosebită.
  • Southern Rock – Whiskey Jack Daniel’s, Southern Comfort, lichior de mure şi vodcă Smirnoff, în combinaţie cu mix Sweet & Sour şi Sprite.
  • Mojito – Un cocktail răcoritor care combină rom, sirop de zahăr, Sprite, lămâie verde şi mentă proaspătă.
  • Electric Blues – Vodcă Smirnoff, rom, gin Gordon’s şi lichior Blue Curacao, alături de mix Sweet & Sour şi Sprite, pentru un efect electrizant.
  • Lovely ‘Rita – Tequila Jose Cuervo Gold, Cointreau şi Margarita Mix crează o experienţă unică.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: