Happy Tour Group, business de 94 mil. euro în 2015 din călătoriile angajaților din România Happy Tour Group, business de 94 mil. euro în 2015 din călătoriile angajaților din România
Happy Tour Group, unul dintre cei mai mari operatori de pe piața locală de travel, a înregistrat o cifră de afaceri de 94 milioane... Happy Tour Group, business de 94 mil. euro în 2015 din călătoriile angajaților din România

Happy Tour Group, unul dintre cei mai mari operatori de pe piața locală de travel, a înregistrat o cifră de afaceri de 94 milioane de euro în 2015, în creștere față de 2014, menținând trendul ascendent înregistrat în ultimii ani.

Față de 2014, numărul clienților business ai grupului s-a majorat cu 23%, Happy Tour fiind furnizorul de servicii de călătorie al multor companii importante din domenii precum comunicații, retail, energie, FMCG, auto, agricultură. Segmentul de business travel, desfășurat prin agenția de turism Happy Tour, reprezintă o parte semnificativă a activității grupului în România și va continua să fie, și în 2016, motorul afacerilor, după ce a crescut anul trecut cu 16% față de 2014.

În partea a doua a anului 2015, grupul a decis majorarea capitalului social al Happy Tour, la peste 3 milioane de euro.

Happy Tour Group este afiliat FCm Travel Solutions, apartenența la această rețea permițând garanția celor mai bune soluții de reducere de costuri și uniformizare a procedurilor de raportare pentru clienții de business travel. În luna decembrie 2015, FCm Travel Solutions a fost desemnată, pentru a cincea oară consecutiv, cea mai bună companie de travel management din lume la World Travel Awards, cel mai important program de premiere, la nivel mondial, a jucătorilor din industria turismului.

”Faptul că avem un partner atât de important, că suntem parte dintr-o rețea mondială, ne bucură enorm de mult. Este încă o garanție că partenerii noștri au parte de o calitate superioară a serviciilor”, spune Javier Garcia del Valle, CEO Happy Tour Group.

În ultimii ani, Happy Tour Group a investit milioane de euro în technologie, aplicabilă turistului de business dar și celui de leisure, lucru care a avut o contribuiție semnificativă în creșterea afacerii. ”Ne-am dezvoltat business-ul bazându-ne pe tehnologie de ultimă oră, în care am investit milioane de euro. Ne-am dorit să răspundem celor mai complexe nevoi de călătorie ale turiștilor noștri, fie că vorbim de angajații din companii sau oamenii care-și organizează vacanțele prin intermediul grupului nostru. Clienții noștri sunt în centrul întregii activități a companiei”, spune Javier Garcia del Valle.

În ceea ce privește turiștii de leisure, numărul acestora a fost cu 20% mai mare decât în 2014,  cei mai mulți alegând destinații precum Turcia, Grecia și Spania. Charterele efectuate de turoperatorul gruplui, Prestige Tours, au înregistrat în 2015 un grad de ocupare de 93%.

De asemenea, rezervările online în cadrul grupului au crescut în 2015 cu peste 250%, estimările pentru anul în curs vizând o majorare de câteva zeci de procente.

Happy Tour Group este cel mai mare grup de turism din România, cu afaceri exclusiv în turism. Din grup fac parte Happy Tour, agenția de turism online Paravion și turoperatorul Prestige Tours. La nivel național, grupul are peste 84 agenții afiliate Happy Tour. În prezent, Happy Tour Group are aproximativ 160 de angajați.

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: